Fritidshus

Lys og indbydende fritidsbolig i fredelige omgivelser

80 m2 pæn og nydelig fritidsbolig på nem og solrig grund. Den helårsanvendelige ejendom fremstår indbydende med bl.a. nyt køkken og pænt badeværelse. Det lyse interiør er kendetegnet ved hvide vægge, hvidtonede trælofter samt lyse parketgulve. Stort, centralt køkken/alrum, i åben forbindelse med stue, suppleres af stort soveværelse, det pæne badeværelse samt rummelig entre.

Fra huset breder den solrige have sig mod syd og vest. Haven henligger som nem græsplæne med enkelte spredte beplantninger, bl.a. frugttræer. Mod naboer skærmer randbeplantning og ud mod den blinde vej afskærmes haven af stort Rododendronbed. Mod sydvest kan haven og de fredelige omgivelser nydes fra afskærmet fliseterrasse. Fra denne leder flisebelagt sti til husets indgangsparti samt til carport/udhusbygning i grundens nordvestlige hjørne.

Huset er beliggende næsten for enden af blind vej, ikke langt fra de åbne marker. Fra ejendommen leder småveje og stier de godt 1.300 m til stranden. Gilleleje centrum med havnen og torvet samt den nye Kulturhavn er kun en kort cykeltur, på ca. 3 km, væk.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig, nedsænket opholdsstue med flisegulv og brændeovn. Stort køkken/alrum med flot, nyt køkken. Køkkenet har hvide elementer, træbordplader samt god skabsplads. I alrummet er der god plads til både spiseafdeling og f.eks. kontorplads. Store, sydvendte vinduespartier giver et godt lysindfald og gennem fløjdøre er der udgang til sydvendt terrasse. Alrummet og stuen er i åben forbindelse med entre, hvor der er god skabsplads. Husets soveværelse (tidligere to værelser) er dejligt rummeligt og med indbyggede skabe. Det lyse og indbydende badeværelse har flisebeklædt bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Fra badeværelset er der adgang til lille, disponibelt rum (tidligere sauna).

1.095.000 kr.
Boligareal
80 m2
Værelser
2
Byggeår
1975
Ejerudgift pr. md.
1.829
Grundareal
1.000 m2
Udhus
12 m2
Garage
-
Carport
24 m2
Afstand til strand
ca. 1.300 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme