Fritidshus - SOLGT

Flot Planet fritidshus fra 2001 på skøn naturgrund

Yderst indbydende fritidshus fra Planet Huse med et lyst og højloftet interiør. Huset er fra 2001, har en meget veldisponeret indretning og står i flot vedligeholdelsesstand. Store vinduespartier giver et skønt lysindfald samt kik til den smukke, omgivende natur. Indretningen har givet plads til stor opholdsstue med indbydende, åbent køkken, tre lyse soveværelser, luksusbadeværelse med spa samt entre og bryggers.
 
Huset er beliggende på skøn naturgrund, der henligger som solrig græsplæne omkring huset og ellers som ren naturgrund med et væld af skønne beplantninger, der mod vest har et skovpræget udtryk. Grunden kan nydes fra stort sydvendt træterrasseanlæg, der giver god mulighed for at fange solens stråler dagen lang. Det store terrasseanlæg suppleres af en velafskærmet træterrasse mod nordøst. Ud mod den lille vej er der indkørsel belagt med småsten og ledende til carport med indbygget udhus. I haven er der desuden petanque bane.
 
Fra ejendommen er der kun godt 900 m til stranden og endnu kortere afstand til den store A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 fredet natur, indbyder til hyggelige gåture. Området er desuden kendetegnet ved små, hyggelige grusveje og naturprægede grunde.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, spiseafdeling, udgang til terrasseanlægget samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Indbydende, åbent køkken med kogeø, god skabsplads samt gulvvarme i flisegulv. Tre lyse soveværelser, alle med skabe. Dejligt luksusbadeværelse med spabad, flisebeklædt bruseniche, spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. Bryggers med vaskemaskine, god skabsplads samt gulvvarme i flisegulv. Entre med gulvvarme i flisegulv.

Ikke til salg
Boligareal
98 m2
Værelser
4
Byggeår
2001
Ejerudgift pr. md.
2.342
Grundareal
1.261 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
33 m2
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme