Fritidshus - SOLGT

Indbydende fritidshus på skøn grund i rolige omgivelser

Lys og indbydende fritidsbolig hvor de 83 m2 bolig er virkelig godt udnyttet. Hyggelig vinkelstue med åbent køkken suppleres af tre rummelige soveværelser, flisebadeværelse og entre/mellemgang. Hvide vægge og lofter samt fint lysindfald gennem huset vinduespartier skaber et lyst og venligt miljø i huset. Under husets tæpper er der fyrretræsgulve.
 
Omkring huset breder den skønne grund sig ud. Her er områder med solrig græsplæne samt et væld af varierede beplantninger. Disse skaber flere hyggelige lækroge og skyggefulde pletter omkring på grunden. Haven kan nydes i fulde drag fra velafskærmet og delvist overdækket fliseterrasse orienteret mod syd og vest. Herfra leder flisebeklædt sti til endnu en terrassemulighed øst for huset. Ud mod den lille vej er der stort, flisebelagt parkeringsareal ledende til carport/udhusbygning. Udhuset er indrettet til bryggers med flisegulv, vaskemaskine ekstra køl/frys samt rigtig god opbevaringsplads. Desuden findes legehus i haven samt indbygget udhus i forbindelse med fritidshuset.
 
Ejendommen har en fredelig beliggenhed på lille, stille vej godt 1.000 m fra stranden. Der er desuden gåafstand til selve Smidstrup, hvor der bl.a. er dagligvarebutik, iskiosker og pizzeria. Fra Smidstrup er der desuden offentlig transport mod Helsinge og Gilleleje samt cykelsti til centrum af Gilleleje med det hyggelige by- og havnemiljø.
 
Ejendommen indeholder:
Lys vinkelstue med spiseplads, brændeovn, varmepumpe samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Lyst, åbent køkken med god skabsplads og alt i hvidevarer. Tre gode, reelle soveværelser med i alt seks sovepladser. Flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme. Entre med garderobeplads.

Ikke til salg
Boligareal
83 m2
Værelser
4
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
1.903
Grundareal
1.200 m2
Udhus
20 m2
Garage
-
Carport
19 m2
Afstand til strand
ca. 1.100 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme