Fritidshus - SOLGT

Pragtfuldt Sande bjælkehus kun 100 m fra Kattegat

Hyggeligt bjælkehus, oprindeligt fra 1975, men til- og ombygget af flere omgange, så huset i dag fremstår indbydende og indflytningsklart. Interiøret er overalt med loft til kip og blotlagte loftsbjælker. Husets boligareal suppleres af fritliggende, ældre anneks.

Huset er beliggende på en smuk, 1.434 m2 stor, delvis naturgrund. Grunden er indhegnet, hvilket sikrer et helt ugenert miljø i haven. Her findes flere terrasser i forbindelse med huset, så det er muligt at fange solens stråler dagen lang. Sammenbygget med fritidshuset findes desuden carport.

Fra ejendommen er der kun 100 m til stranden, hvor sommerens smukke solnedgange i havet kan nydes. Til Gilleleje, med det hyggelige bymiljø, er der mindre end 4 km, og turen dertil kan evt. tilbagelægges på cykel via cykelsti.

Ejendommen indeholder:
Entre. Forstue. Gæstetoilet med bruseniche. Skønt køkken/alrum med 2 fløjet terrassedør ud til syd/vestvendt terrasse. Stor, pragtfuld opholdsstue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse. Forældresoveværelse med eget walk-in closet. Gæsteværelse. Stort og lyst flisebadeværelse med bruseniche og mange skabe.

2varmepumper og brændeovn.

Ikke til salg
Boligareal
122 m2
Værelser
4
Byggeår
1975
Ejerudgift pr. md.
2.700
Grundareal
1.434 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
26 m2
Afstand til strand
ca. 100 m
vores

Lignende ejendomme