Fritidshus

Charmerende bjælkefritidshus på pragtfuld naturgrund

Meget charmerende bjælkefritidshus med hvide sprossevinduer og græstørv på tag. Huset har et hyggeligt interiør med loft til kip og blotlagte loftsbjælker. Indretningen er veldisponeret med sydvendt opholdsstue, pænt, delvist åbent køkken, to soveværelser, nydeligt badeværelse samt entre. Huset er fra 1980, men gennem årene opgraderet samt passet og plejet, så det i dag fremstår i yderst velholdt stand.

Huset er beliggende på en helt igennem fantastisk naturgrund. Her er et væld af skønne, skovprægede beplantninger, der suppleres af solrig græsplæne vest for ejendommen. Omkring i haven findes således et væld af hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. Syd for huset findes dejlig, afskærmet og overdækket terrasse, hvor udelivet kan nydes. Denne suppleres af solvenlig fliseterrasse mod vest.

Omgivelser er yderst fredelige - helt for enden af lille, blind grusvej og kun godt 800 m fra stranden. Området er præget af store naturgrunde med varierede bebyggelser. Til den store, fredede A.P. Møller Grund, med ca. 100.000 m2 dejlig natur, er der tillige kun ca. 500 m.

Ejendommen indeholder:
Højloftet opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseplads og udgang til overdækket terrasse. Pænt, lyst køkken i delvis åben forbindelse med stuen. To rummelige soveværelser. Indbydende badeværelse med flisebeklædt bruseniche, flisegulv, væghængt toilet, vaskemaskine samt håndvask nedfældet i skabsarrangement. Entre/mellemgang.

1.985.000 kr.
Boligareal
61 m2
Værelser
3
Byggeår
1980
Ejerudgift pr. md.
2.174
Grundareal
1.746 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 850 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme