Fritidshus - SOLGT

Spændende fritidsbolig med eventyrlig beliggenhed

Spændende fritidsbolig i god vedligeholdelsesstand. Huset har et yderst indbydende interiør med hvidmalede vægge og lofter, loft til kip, glas i gavltrekanter samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Ejendommen har en optimal planløsning uden spildplads, hvor stue samt køkken/alrum danner et naturligt centrum i huset. Husets øvrige rum består af pænt flisebadeværelse, stort forældresoveværelse samt to gæste-/børneværelser. De tre værelser suppleres af anneks med ekstra sovepladser.
 
Huset er omgivet af en pragtfuld grund hvor lille åløb smyger sig stille forbi. Haven henligger som solrig græsplæne omkring huset og ellers med et væld af skønne beplantninger. God randbeplantning mod naboer skaber et dejligt ugenert miljø i haven og på terrasserne. Det store terrasseanlæg, der breder sig ud omkring huset, giver god mulighed for at fange solens stråler hele dagen lang. Mod øst er terrassen dejligt afskærmet, og her er der desuden adgang til det rummelige anneks. Mod syd giver markise mulighed for at søge skygge og mod vest kan aftensolen fanges. I forbindelse med ejendommen er der desuden carport med indbygget udhus.
 
Ejendommen har en skøn beliggenhed på lille, blind grusvej kun godt 800 m fra stranden. Adgangen til stranden, og den store, fredede A.P. Møller Grund, kan ske via områdets små, hyggelige sommerhusveje og stier. I nærområdet er der yderligere naturoplevelser og til Gilleleje, med det hyggelige bymiljø og de mange spisesteder, er der godt 7-8 km.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til terrasseanlægget. Køkken/alrum med lyst køkken, spiseplads, varmepumpe samt udgang til terrasseanlægget mod syd og haven mod nord. Stort forældresoveværelse med udgang til terrasseanlægget. To børne-/gæsteværelser. Pænt flisebadeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Lille, åben entre.

Ikke til salg
Boligareal
87 m2
Værelser
5
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
2.149
Grundareal
1.267 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
25 m2
Afstand til strand
ca. 800 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme