Fritidshus - SOLGT

Hyggeligt fritidshus med skønne terrasser nær stranden

Stemningsfuld fritidsbolig med et lyst og indbydende interiør samt et skønt, højloftet miljø. Vægge er hvidmalede, der er trælofter samt trægulve og husets vinduespartier giver et godt solindfald. Hyggeligopholdsstue danner et naturligt hjerte i huset og suppleres af åbent køkken med spiseplads, to soveværelser samt stort, dejligt badeværelse. De to soveværelser i huset suppleres af rummeligt, fritliggende anneks med to ekstra soverum indeholdende i alt seks sovepladser.
 
Grunden skråner mod nord, hvilket giver haven et varieret og spændende udtryk. Mod nord er der godgræsplæne til leg og boldspil, mens den øvrige del af haven fremstår med varierede buske og træer. Mod syd, øst og vest breder stort træterrasseanlæg sig ud. Terrasseanlægget er overdækket og afskærmet mod vest samt udstyret med stor, elektrisk markise mod sydøst. Fra terrasseanlægget er der adgang til det store anneks og i havens sydøstlige ende er der fritliggende udhus.
 
Ejendommen er beliggende i roligt lukket vejområde og på en lille, blind vej. Herfra er der ca. 900 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via stier og små, hyggelige sommerhusveje. I nærområdet findes desuden de to store, fredede naturområde A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med varmepumpe, pejseindsats, store sydvestvendte vinduespartier samt udgang til terrasseanlægget mod syd og vest. Lyst køkken i delvis åben forbindelse med stuen. Køkkenet har ovenlysvindue, god skabsplads, dejlig spiseplads samt alt i hvidevarer. Husets øvrige rum består af: Stort forældresoveværelse med skabsvæg. Fint børneværelse. Stort, dejligt badeværelse med afskærmet bruseniche, væghængt toilet, vaskemaskine og håndklædetørrer samt gulvvarme i flisegulv. Lille entre.

Ikke til salg
Boligareal
63 m2
Værelser
3
Byggeår
1963
Ejerudgift pr. md.
1.839
Grundareal
1.201 m2
Udhus
13 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme