Fritidshus - SOLGT

Sortmalet sommerhusidyl på pragtfuld grund

Hyggeligt Myresjö fritidshus med masser af sommerhusstemning. Huset fremstår charmerende med sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier samt tagpap med trekantlister. Ejendommen er højtliggende på nordvestskrånende grund, hvilket gør at der fra hus og terrasser er et skønt vue over grund og nærområde. Husets 42 velindrettede m2 bolig suppleres af ca. 7 m2 havestue samt anneksværelse i forbindelse med fritliggende udhusbygning, som er holdt i samme charmerende stil som fritidshuset.

Den pragtfulde hjørnegrund er velafskærmet fra naboer og vej af god, tæt randbeplantning, hvilket skaber et helt ugenert miljø omkring ejendommen. Lige dele solrig græsplæne og spredte beplantninger skaber en nærmest oaselignende følelse. I havens nordlige ende findes lille dam med et mylder af fisk. Ved hjælp af lille bro krydses dammen og man befinder sig i en skøn lækrog omgivet og afskærmet af hindbærbuske. Sydvest for fritidshuset findes afskærmet og delvist overdækket fliseterrasse og mod nordvest endnu en fliseterrasse. Fra begge terrasser er der et skønt vue over den smukke grund. Disse terrasser suppleres af en mindre, overdækket terrasse mod sydøst. Mod øst ligger det sortmalede anneks/udhus og ved dette findes udendørs brusebad.

Beliggenheden er yderst fredelig, i lukket vejområde kun ca. 800 m fra stranden. Turen hertil, og til de nærliggende naturoplevelser ved Rågegården og A.P. Møller Grunden, går gennem det rolige sommerhusområde via småveje og stier.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn og vestvendte vinduespartier. Vestvendt havestue med store vinduespartier mod haven samt udgang til terrasse. Funktionelt køkken med udgang til overdækket indgangsparti mod syd. To lyse soveværelser. Flisetoilet med bruseplads.

Ikke til salg
Boligareal
42 m2
Værelser
3
Byggeår
1964
Ejerudgift pr. md.
1.749
Grundareal
1.235 m2
Udhus
-
Garage
15 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m
vores

Lignende ejendomme