Fritidshus

Utraditionel fritidsbolig kun ca. 700 m fra stranden

Utraditionel fritidsbolig med et spændende udtryk og et imponerende, højloftet interiør. Huset har lyse vægge og lofter, mørke gulve samt et godt lysindfald gennem flere ovenlysvinduer og store, sydvendte vinduespartier. Indretningen har giver plads til stue med soveafdeling, spisestue, åbent køkken, badeværelse samt soveværelse på 1. salen. Her er dog rig mulighed for at ændre indretningen, hvis man f.eks. ønsker et ekstra soveværelse.

Grunden henligger som en skøn, solrig oase med et væld af varierede beplantninger. Her er flere skyggefulde pletter samt hyggelige lækroge, hvor freden og roen kan nydes i fulde drag. Mod syd giver stor og helt afskærmet træterrasse rig mulighed for at dyrke udelivet selv i blæsende stunder. Omkring huset findes desuden fritliggende udhus samt ældre carport.

Fra den fredelige beliggenhed på lille, lukket vej er der kun godt 700 m til stranden. Her har den lokale grundejerforening egen strandgrund med bl.a. badebro i sommersæsonen. I nærområdet findes desuden flere skønne naturoplevelser såsom A.P. Møller Grunden. Ønskes mere byliv året rundt er der mindre end 10 minutter i bil til Gilleleje med det hyggelige havnemiljø og de mange spisesteder.

Ejendommen indeholder:
Højloftet opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, soveafdeling, ovenlysvinduer samt skydedørsparti til sydvendt terrasse. Lille, lyst køkken med ovenlys og i åben forbindelse med stuen. Rummelig spisestue med ovenlys samt udgang til haven (mulighed for evt. at indrette ekstra værelse). Lille mellemgang. Lyst badeværelse med bruseniche. Fra stuen leder trappe til 1. sal, hvor der findes et rummeligt soveværelse.

1.195.000 kr.
Boligareal
79 m2
Værelser
3
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.205
Grundareal
1.201 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme