Fritidshus

Stor, velholdt fritidsbolig i det naturskønne Rågeleje

Rummelig og helårsanvendelig fritidsbolig på lille, blind vej i naturskønne omgivelser. Ejendommen er oprindeligt fra 1979, men tilbygget i år 2000 og gennem årene godt vedligeholdt og opgraderet, så ejendommen i dag fremstår yderst velholdt. Huset har en veldisponeret indretning med lys opholdsstue, delvist åbent køkken, stort forældresoveværelse, yderligere to soveværelser, nydeligt badeværelse samt stort, funktionelt bryggers.
 
Huset er beliggende på en stor, dejlig grund. Her er rigeligt med solrig græsplæne omkring huset, der glider over i god, tæt randbeplantning mod naboer. Dette skaber et dejligt, ugenert miljø i haven, der kan nydes fra delvist overdækket fliseterrasse mod syd. Den sydøstlige del af haven henligger som ren natur/skovgrund. I havens sydlige ende findes stort, isoleret udhus/værksted med varmepumpe.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed på lille, blind vej godt 1.250 m fra stranden. Fra huset er der gåafstand til Rågelejes skønne naturoplevelser såsom Tuemoserne og Rågegården. Den lokale købmand er kun god 600 m væk og ca. 300 m fra ejendommen er der busforbindelse mod Helsinge og Tisvildeleje.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, spiseplads samt udgang til den overdækkede terrasse. I delvis åben forbindelse med stuen findes nydeligt køkken med god skabsplads og alt i hvidevarer. Husets øvrige rum består af: Stor forældresoveværelse med skabsvæg (kan evt. opdeles i to værelser). Yderligere to gode børne/-gæsteværelser. Pænt badeværelse med bruseniche i glassten samt flisegulv med gulvvarme. Stort bryggers med egen indgang, god skabsplads samt gulvvarme i flisegulv.

1.775.000 kr.
Boligareal
113 m2
Værelser
4
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
2.087
Grundareal
1.355 m2
Udhus
19 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.250 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme