Fritidshus

Charmerende fritidshus i pragtfulde omgivelser

På lille, hyggelig grusvej midt i det gamle Rågeleje er denne perle af en fritidsbolig beliggende. Huset fremstår yderst charmerende med sortmalet træbeklædning og hvide sprossevinduer. Gennemgribende renovering gør, at det står i flot stand med indbydende køkken og lækkert badeværelse. Interiøret er lyst og venligt med hvidmalede vægge og lofter samt lyse gulve. Store vinduespartier giver et smukt lysindfald og et skønt kik til den omgivende natur. Husets hjerte er den store, lyse stue i åben forbindelse med køkken, der suppleres af tre soveværelser, det pæne badeværelse samt entre.

Grunden er dejligt nem, udlagt med solrig græsplæne omkring huset og ellers som ren natur med et væld af spredte beplantninger. Haven kan nydes i fulde drag fra stort, højtliggende terrasseanlæg, der smyger som omkring huset mod syd, øst og vest. Det store terrasseanlæg suppleres af en velafskærmet terrasse i havens vestlige hjørne. Desuden findes fritliggende udhusbygning.

Fra den fredelige beliggenhed er der kun ca. 700 m til stranden, og turen dertil går ad små, hyggelige sommerhusveje gennem den skønne natur. Endnu tættere på findes desuden flere fantastiske naturoplevelser såsom Rågegården og Åkandesøen. På trods af den naturskønne beliggenhed er der kun ca. 600 - 700 m til dagligvareindkøb og offentlig transport.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseafdeling, store vinduespartier samt udgang til terrasseanlægget. Indbydende køkken i åben forbindelse med stuen. Stort forældresoveværelse. Yderligere to børne-/gæsteværelser. Flot badeværelse med flisegulv, vaskemaskine/tørretumbler samt flisebeklædt og glasafskærmet bruseniche. Entre med flisegulv og skabsplads.

2.095.000 kr.
Boligareal
78 m2
Værelser
4
Byggeår
1967
Ejerudgift pr. md.
2.338
Grundareal
1.200 m2
Udhus
12 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme