Fritidshus

Hyggeligt fritidshus i fredelige omgivelser

Hyggelig, sortmalet sommerhusidyl i den klassiske stil med hvide vinduespartier og tagpap. Huset har et stemningsfuldt interiør med loft til kip samt hvidmalede vægge, lofter og gulve. Huset er ikke stort, men de 45 m2 bolig er optimalt udnyttet med lys stue, pænt, åbent køkken, to soveværelser samt lille badeværelse og entre. Huset har fornuftige isoleringsforhold, brændeovn samt varmepumpe med sms modul.

Den store grund henligger som nem græsplæne med enkelte spredte træer og buske. Her er rigeligt med plads til leg, boldspil og hygge samt afslapning i de fredelige omgivelser. Grunden er yderst velafskærmet af tæt randbeplantning mod naboer og vej, hvilket skabet et helt ugenert miljø i haven. I forbindelse med huset er der mod syd og vest et delvist overdækket træterrasseanlæg, hvor solen kan nydes dagen lang. Mod øst er der udendørs bad, som f.eks. giver mulighed for varme brusebade under stjernerne. Desuden findes udhusbygning, hvor der evt. kan indrettes anneksværelse.

Fra den fredelige beliggenhed på lille, lukket vej er der godt 1.300 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets små, hyggelige veje og stier. I nærområdet er der desuden flere, fredede naturområder, der indbyder til skønne gåture. Til Gilleleje, med de mange spisesteder og det hyggelige miljø omkring torvet, er der kun godt 10 minutters kørsel.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseplads samt udgang til terrasseanlægget. I åben forbindelse med stuen findes pænt, nyere køkken med hvide elementer, træbordplader samt alt i hvidevarer. Lille flisebadeværelse med bruseplads. Entre/mellemgang. To lyse soveværelser med i alt fire sovepladser. I det ene af værelserne er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

1.140.000 kr.
Boligareal
45 m2
Værelser
3
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
1.927
Grundareal
1.404 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.350 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme