Fritidshus - SOLGT

Stort og indbydende Trelleborg fritidshus fra 2009

155 m2 stort Trelleborg fritidshus med sortmalet træbeklædning, hvide sprossevinduer og betontagsten. Huset har et dejligt lyst interiør med godt lysindfald gennem mange vinduespartier. I stue og alrum er der loft til kip med hvidtonede trælofter og i hele huset er der hvidmalede vægge samt flotte trægulve, hvor der ikke er fliser. Ejendommen er fra 2009 og står i perfekt stand. Gode isoleringsforhold samt Genvex anlæg gør huset yderst helårsanvendeligt. Indretningen har givet plads til lys stue, dejligt alrum med flot køkken, tre soveværelser, to badeværelse, bryggers, stor hems samt 35 m2 integreret garage.
 
Stor, isoleret og integreret garage - perfekt til veteranbilen, den lækre motorcykel eller lignende! Også en ideel ejendom til udlandsdanskeren, her er både god plads og rigeligt med opbevaringsmuligheder.
 
Huset ligger på en nem grund med enkelte spredte beplantninger og ellers masser af solrig græsplæne. Haven kan nydes i fulde drag fra stort træterrasseanlæg, der breder sig ud fra huset mod syd og vest. Ud mod den lille vej er der brændeskjul og fra vejen leder indkørsel til den store, indbyggede dobbeltgarage.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed for enden af lille, blind vej. Herfra leder små sommerhusveje og stier de godt 1.200 m til stranden. I nærområdet er der flere fredede naturoplevelser, såsom Rågegården og A.P. Møllergrund, der begge er i gåafstand fra huset. Til dagligvareindkøb i Blistrup er der godt 2 km og ca. 300 m fra ejendommen er der busforbindelse til Gilleleje og Helsinge.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn og fløjdøre til terrasseanlægget. Rummeligt alrum med spiseafdeling og fløjdøre til terrasseanlægget. Flot, åbent køkken med god skabsplads, hvide elementer, træbordplader samt flisegulv med gulvvarme. Rummeligt bryggers med god skabsplads og flisegulv med gulvvarme. Stort forældresoveværelse, der har adgang til eget badeværelse med væghængt toilet, afskærmet bruseniche samt flisegulv med gulvvarme. Børne-/gæsteafdeling med to gode værelser samt badeværelse med bruseniche og flisegulv med gulvvarme. Mulighed for ekstra sovepladser i stor hems med ovenlysvinduer.

Ikke til salg
Boligareal
120 m2
Værelser
5
Byggeår
2009
Ejerudgift pr. md.
2.350
Grundareal
1.203 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.200 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme