Fritidshus - SOLGT

Skønt havkik og kort afstand til stranden

Velindrettet fritidshus i halvandet plan med et lyst og stemningsfuldt interiør. God udnyttelse af de 82 m2 bolig har givet plads til hyggelig stue med åbent køkken, flisebadeværelse og entre samt 3 værelser på 1. salen. Vægge og lofter er holdt i hvide nuancer og i stueplan er der rustikke klinkegulve.
 
Haven er dejligt nem, orienteret mod sydvest og udlagt som solrig græsplæne med enkelte, spredte træer og buske. Mod sydvest er der afskærmet fliseterrasse og i haven en dejlig hyggekrog, hvorfra der er kik til havet. I forbindelse med huset, er der desuden indbygget carport.
 
Ejendommen har en yderst fredelig beliggenhed i lukket vejområde, som grænser direkte op til friarealer og stranden. Området har flere åbne arealer samt stier, der leder fra huset mod stranden. Mellem bebyggelsen og havet ligger grundejerforeningens store friarealer, hvor der er rig plads til leg og hygge samt mulighed for at nyde den smukke udsigt over havet og svenskekysten i fulde drag. Fra friområderne leder trappe ned til stranden, hvor man kan kaste sig i bølgen blå.
 
Fra huset er der ikke langt til Dronningmølle med dagligvarebutik og flere spisesteder. Ønskes der mere byliv er der kun godt 5 minutter i bil til Gilleleje med den hyggelige havn og de mange specialbutikker.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig stue med spiseafdeling, trappe til 1. salen samt udgang til den sydvendte terrasse. Lyst køkken i åben forbindelse med stue. Originalt flisebadeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Lille entre. På 1. salen er der repos, to gode børne-/gæsteværelser samt rummeligt forældresoveværelse med skabe og et smukt kik til havet.

Ikke til salg
Boligareal
82 m2
Værelser
4
Byggeår
1981
Ejerudgift pr. md.
2.889
Grundareal
377 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
16 m2
Afstand til strand
ca. 80 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme