Fritidsgrund - SOLGT

Efterårstilbud! Velbeliggende fritidsgrund i skøn natur

Fritidsgrunden ligger på blind stikvej i fredelige omgivelser. Via hyggelige småveje er der ca. 850 meter til Rågelejes attraktive strandpromenade og sammenhængende sandstrækninger med Kattegat-badevand. Grunden er tillige tæt på de mange stisystemer i Rågelejes naturskønne områder, såsom Tuemoserne, Åkandesøen og Rågegården.

Til dagligvareindkøb er der godt 500 m, og der er ca. 600 m til offentlig transport mod Helsinge. Vandreture eller cykelture i Nordkystens fritidsområder - f.eks. i retning mod Gilleleje - muliggør dejlige naturoplevelser og deltagelse i charmerende sommeraktiviteter.

Den rektangulære grund har varieret beplantning med buskads og træer, så der er rig mulighed for at etablere hygge og ugenerthed for drømmehuset og for at planlægge, hvor meget naturen skal fylde på ejendommen. Området er kloakeret, og ved bebyggelse etableres tilslutning med bidragsbetaling til GribVand (kloak) og Udsholt Vandværk. Halvt tilslutningsbidrag til el-net er betalt, og resterende bidrag betales ved bebyggelse.

Ikke til salg
Boligareal
-
Værelser
0
Byggeår
Ejerudgift pr. md.
751
Grundareal
1.158 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 850 m
vores

Lignende ejendomme