Fritidshus - SOLGT

Stemningsfuld fritidsbolig kun 500 m fra stranden

Hyggeligt fritidshus på en dejlig grund med skønne, varierede beplantninger. Huset er oprindeligt fra 1962, men senere om- og tilbygget og har alle dage været i den samme families eje. Husets stemningsfulde interiør har loft til kip samt trægulve og mange vinduespartier giver et godt lysindfald samt kig til den omgivende natur.

Den velbeplantede grund er letkuperet, hvilket er medvirkende til at skabe et spændende udtryk i haven. En stor del af de smukke beplantninger er stedsegrønne, bl.a. store, flotte Rododendrons. Mod naboer og vej skærmer tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Syd for huset findes delvist overdækket terrasse. Denne suppleres af skønt, afskærmet åndehul mod nordvest, hvor solen kan nydes dagen lang og hvorfra der er adgang til overdækket terrasse. I havens nordøstlige hjørne, ud mod Morten Smeds Ager, findes stort carport/udhusbygning med to gode rum samt et godt anneksværelse.

Fra den fredelige beliggenhed på en lille, blind vej er der godt 500 m til stranden samt kun ca. 100 m til den store, fredede A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 skøn natur indbyder afslapning og picnic-ture. Via områdets små sommerhusveje og stier er der god mulighed for at nå mange andre af områdets skønne naturoplevelser med en kort cykeltur. Til Gilleleje, med mange indkøbsmuligheder, spisesteder og det hyggelige miljø omkring havnen, er der kun ca. 8-9 km.

Ejendommen indeholder:
Stor, højloftet vinkelstue med pejseindsats i muret skorsten, spiseafdeling samt store, vestvendte vinduespartier. Funktionelt køkken, i åben forbindelse med stuen og med udgang til haven. Lille mellemgang. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Entre/mellemgang. To soveværelser, det ene med udgang til overdækket terrasse mod syd.

Ikke til salg
Boligareal
79 m2
Værelser
3
Byggeår
1962
Ejerudgift pr. md.
2.074
Grundareal
1.282 m2
Udhus
8 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 500 m
vores

Lignende ejendomme