Fritidshus

Indbydende fritidshus fra 1995 på dejlig grund

Velindrettet og indflytningsklart MSH-fritidshus fra 1995. Huset har et lyst og indbydende interiør med loft til kip samt godt lysindfald gennem store vinduespartier. Huset står generelt i flot og velholdt stand samt med nyere Decra tag. Den veldisponerede indretning har givet plads til stor stue, åbent køkken med spiseplads, to soveværelser, pænt badeværelse og rummelig entre. Hems samt alkove giver endvidere mulighed for ekstra sovepladser. Huset sælges fuldt møbleret - klar til indflytning.

Grunden er afskærmet af tæt, stedsegrøn randbeplantning, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Her er der god mulighed for leg og boldspil på sydvestvendt græsplæne. I den øvrige del af haven er der et skønt, varieret mix af diverse beplantninger, bl.a. stort, imponerende birketræ vest for huset. I forbindelse med huset findes stort, delvist overdækket træterrasseanlæg fra hvilket der er god mulighed for at nyde solen det meste af dagen. Endvidere er der mod nord fritliggende udhus samt mod øst lille, overdækket terrasse.

Huset har en dejlig beliggenhed i det naturskønne Rågeleje. Helt nede for enden af lille, blind vej og grænsende op til det lille åløb Orebjerg Rende. Langs dette leder små stier rundt i området, bl.a. til de nærliggende Tuemoser. Til stranden er der godt 1.100 m og på turen dertil passeres Rågegårdens store, fredede naturområde.

Ejendommen indeholder:
Højloftet opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, store, sydvendte vinduespartier samt udgang til terrasseanlægget og opgang til hems. Lyst, åbent køkken med stor spiseafdeling. Fra spiseafdelingen er der store vinduespartier mod syd og vest samt adgang til alkove og lille, disponibelt rum. To gode soveværelser. Badeværelse med gulvvarme i flisegulv, vaskemaskine samt bruseniche. Entre med garderobeplads og udgang til overdækket indgangsparti.

1.450.000 kr.
Boligareal
79 m2
Værelser
3
Byggeår
1995
Ejerudgift pr. md.
2.153
Grundareal
1.200 m2
Udhus
10 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.150 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Eriksson Bergerud

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme