Fritidshus - SOLGT

Stor, højtliggende fritidsbolig med havudsigt

Stor, gedigen fritidsbolig med et spændende udtryk samt et skønt kik til Kattegat fra terrasse og stue. Interiøret fremstår originalt og velholdt samt med en veldisponeret indretning med stor stue og spisekøkken i husets ene fløj og soveværelser i den anden. Pga. den kuperede grund er ejendommen i forskudte plan, hvilket medvirker til at skabe et interessant udtryk.
 
Huset er højtliggende på en dejlig, kuperet grund. Haven er nem med stor, solrig græsplæne samt lidt spredte beplantninger. Mod Strandvejen skærmer både hegn og tæt beplantning. Huset er omgivet af stort stenterrasseanlæg i flere plan, hvilket giver optimale muligheder for at fange solens stråler dagen lang. Mod vest er terrassen desuden udstyret med markise. Omkring huset findes i øvrigt to carporte samt en ældre udhus-/anneksbygning.
 
Fra huset er der få minutters gang til Rågeleje Strandpromenade og stranden. Tillige er der kort afstand til Heatherhills fredede, lyngklædte bakker samt flere af Rågelejes øvrige naturoplevelser.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med dejligt lysindfald, pejseindsats, udgang til terrasseanlægget samt skøn havudsigt gennem store vinduespartier. Rummeligt spisekøkken med alt i hvidevarer samt udgang til terrasseanlægget. Flisebadeværelse med glasafskærmet bruseniche. Separat toilet med flisegulv og flisevægge. Tre lyse soveværelser, det ene med udgang til terrasseanlægget. Entre og mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
115 m2
Værelser
4
Byggeår
1967
Ejerudgift pr. md.
3.030
Grundareal
1.400 m2
Udhus
27 m2
Garage
-
Carport
11 m2
Afstand til strand
ca. 250 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme