Rækkehus - SOLGT

Grønne omgivelser kun 5 min fra Kongens Nytorv

Indbydende rækkehus i grønne omgivelser - men alligevel kun ca. 5 min fra Kongens Nytorv

Ejendommen er fra år 2012, er tegnet af tegnestuen Vandkunsten og fremstår overalt med et lyst og indbydende interiør. Vægge og lofter er hvide og gulvene er lamelparket i hvidpigmenteret Ask. Den veldisponerede indretning breder sig over 3 etager og indeholder dejligt køkken/alrum, rummelig opholdsstue, pænt badeværelse, to gode soveværelser samt yderligere et ekstra værelse/kontor. På begge sider af huset findes terrasser.

Det familievenlige kvarter er kendetegnet ved store fællesarealer, der henligger som grønne oaser med bl.a. legepladser til børnene. Fra både terrasse og hus er der desuden udsigt til Lynetten lystbådehavn samt kig til Øresund.

På trods af de grønne og fredelige omgivelser er bylivet ikke langt væk. Både Operaen og Christianshavn ligger lige om hjørnet og godt 5 min på cykel bringer dig til Nyhavn, helt i hjertet af byen.

Ejendommen indeholder:
Stueplan: Lyst køkken/alrum med udgang til nordvendt terrasse. Entre med udgang til sydvendt terrasse. Indbydende badeværelse med gulvvarme, flisebeklædt bruseniche samt vaskemaskine.
1. sal: Repos. Lyst soveværelse. Dejlig opholdsstue med fransk altan samt en skøn udsigt til Lynetten lystbådehavn.
2. sal: Lyst soveværelse/kontor. Rummeligt forældresoveværelse, ligeledes med udsigt til Lynetten lystbådehavn.

Ikke til salg
Energimærke
A1
Boligareal
110 m2
Værelser
4
Byggeår
2012
Ejerudgift pr. md.
2.581
Grundareal
57 m2
Udhus
3 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 2.500 m