Fritidshus - SOLGT

Flot fritidsejendom på en pragtfuld, parklignende grund

67 m2 indbydende og indflytningsklar fritidsbolig i yderst fredelige omgivelser. Huset er BBR-registreret som værende fra 1965, men er i 2015 blevet til- og ombygget, så ejendommen praktisk talt står som fra dette år. Store vinduespartier skaber et skønt lysindfald og interiøret er overalt lyst og venligt med hvide vægge, hvidtonede lofter samt lyse gulve. Hyggelig opholdsstue samt flot, åbent køkken danner et naturligt centrum i huset og suppleres af to lyse soveværelser, pænt badeværelse samt entre.

Huset er beliggende på en pragtfuld og smukt beplantet grund. Her skaber et væld af stedsegrønne beplantninger et skønt miljø omkring i haven. Den smukke have kan nydes i fulde drag fra stort træterrasseanlæg, med markise, der smyger sig omkring huset mod syd og øst. Nord for ejendommen findes udhusbygning med anneksværelse og redskabsrum. Grunden er i øvrigt opdelt i to matrikler, så der kan i princippet bygges endnu en fritidsbolig på grunden, såfremt det måtte ønskes.

Fra ejendommen leder områdets småveje og stier de godt 800 m til stranden. Turen dertil kan også gå via de to store, fredede naturområder i nabolaget, A.P. Møller Grunden og Rågegården, der med hver deres 100.000 m2 skøn natur lægger op til hyggelige gåture.

Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Stuen er udstyret med varmepumpe og pilleovn, indeholder en rummelig spiseplads og har flere udgange til det store terrasseanlæg. I åben forbindelse med stuen findes flot køkken med alt i hvidevarer samt rigtig god skabsplads. Husets to værelser består af rummeligt forældresoveværelse, med skabe, samt hyggeligt børneværelse. Det indbydende badeværelse har flisegulv, glasafskærmet bruseniche samt håndvask nedfældet i skabsarrangement. Med udgang til haven mod vest findes entre/mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
67 m2
Værelser
3
Byggeår
1965
Ejerudgift pr. md.
1.973
Grundareal
1.250 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m
vores

Lignende ejendomme