Fritidshus - SOLGT

Hyggelig fritidsbolig direkte til de åbne marker

Velindrettet, sortmalet fritidsbolig med en skøn udsigt over de åbne marker, både fra hus og omgivende terrasser. Huset har et højloftet og stemningsfyldt interiør med trævægge, trælofter og trægulve. De 67 m2 bolig er godt udnyttet med bl.a. hyggelig opholdsstue, åbent køkken, to gode soveværelser samt lyst badeværelse.
 
Huset er beliggende på en næsten 2.000 m2 stor grund, der grænser direkte op til de åbne marker mod sydøst. Grunden er dejligt nem og henligger som solrig græsplæne med lidt spredte beplantninger. I forbindelse med huset er der overdækket træterrasse mod sydvest samt fliseterrasse mod sydvest. Disse suppleres af endnu en træterrasse i haven, hvorfra den skønne udsigt over markerne kan nydes i fulde drag. På grunden er der desuden stor garagebygning, hvoraf en del er indrettet med et anneksværelse. Desuden er der en fritliggende udhusbygning.
 
Fra ejendommen er der godt 1.800 m til stranden og ca. samme afstand til de to store, fredede naturområder Rågegården og A.P. Møller Grunden.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, spiseplads, udgang til sydøst vendt terrasse samt en skøn udsigt over de åbne marker gennem store vinduespartier. Lyst, åbent køkken med flisegulv og udgang til sydvestvendt terrasse. To gode soveværelser. Lyst badeværelse med vaskemaskine, bruseniche og flisegulv. Lile entre med flisegulv. Indbygget udhus.

Ikke til salg
Boligareal
67 m2
Værelser
3
Byggeår
1985
Ejerudgift pr. md.
2.089
Grundareal
1.988 m2
Udhus
-
Garage
22 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.800 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme