Fritidshus

Flot, stemningsfyldt fritidshus direkte til åbne marker

Yderst indbydende fritidsbolig i den klassiske sorte sommerhusstil. Huset er opgraderet af den nuværende ejer og fremstår med stemningsfyldt og yderst indbydende interiør. Her er loft til kip, hvide vægge og lofter samt lyse trægulve. Husets 67 m2 er optimalt indrettet med hyggelig opholdsstue, lyst, åbent køkken, tre gode soveværelser samt pænt badeværelse. De tre soveværelser suppleres af ekstra sovepladser i fritliggende anneks.
 
Den næsten 2.000 m2 store grund grænser direkte op til de åbne marker mod sydøst. Haven henligger som nem og solrig græsplæne med lidt spredte beplantninger. Her er god plads til både leg og boldspil samt hygge omkring bålstedet. I forbindelse med huset er der stor træterrasse, hvorfra det er muligt fange solens stråler det meste af dagen. Denne terrasse suppleres af fritliggende træterrasse i haven hvorfra den skønne udsigt over markerne kan nydes i fulde drag. I den vestlige ende af haven ligger stor udhusbygning med anneksværelse samt overdækket terrasse, hvorfra det er muligt at nyde haven, selv når vejret ikke arter sig.
 
Fra ejendommen er der godt 1.800 m til stranden og ca. den samme afstand til de to store, fredede naturområder Rågegården og A.P. Møller Grunden. Der er desuden ikke langt til offentlig transport og kun godt 1.500 m til Blistrup med dagligvarebutikker.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, spiseplads samt skydedørsparti til terrassen. Lyst, åbent køkken med flisegulv samt lille hyggeplads, hvorfra udsigten over landskabet kan nydes. Tre gode soveværelser, det ene  med udgang til haven. Pænt badeværelse med bruseniche. Mellemgang med god opbevaringsplads samt vaskemaskine. Lille entre med flisegulv.

1.995.000 kr.
Boligareal
67 m2
Værelser
4
Byggeår
1985
Ejerudgift pr. md.
1.948
Grundareal
1.988 m2
Udhus
-
Garage
37 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.800 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme