Fritidshus

Velholdt, helårsanvendeligt fritidshus på solrig grund

113 m2 helårsanvendelig fritidsbolig med gode isoleringsforhold samt både brændeovn og varmepumpe. Huset har overalt loft til kip, hvilket giver en fantastisk rumfølelse. Vægge, lofter og flotte, brede fyrretræsgulve er holdt i lyse nuancer, hvilket skaber et lyst og indbydende interiør. Huset er gennem årene godt vedligeholdt og opgraderet bl.a. er taget et kun 5 år gammelt Ecopal Elegance tag. Huset er yderst veldisponeret med stor stue og åbent køkken, som det naturlige centrum, der så suppleres af forældresoveværelse med eget badeværelse samt yderligere to soveværelser, endnu et badeværelse og entre/bryggers. I øvrigt har huset også fået indlagt fibernetforbindelse.

Den 1.278 m2 store grund henligger som solrig græsplæne mod syd. Haven er både indhegnet og har brudeslør Spiræa som randbeplantning, hvilket gør den både hunde- og børnevenlig. Børnene kan tillige hygge sig med leg på plænen samt gøre brug af både gyngestativ og sandkasse. Omkring huset findes et væld af terrasser, der sikrer at solens stråler kan fanges hele dagen lang. Nord for huset er der et stort, flisebelagt parkeringsareal med adgang til rummelig garage med indlagt strøm. I forbindelse med garagen findes desuden indbygget udhus med god opbevaringsplads.

Fra de rolige omgivelser er der ca. 700 m til den store fredede A.P. Møller Grund, der med sine 100.000 m2 skøn natur leder det sidste stykke ned til stranden. Til busforbindelse mod Gilleleje og Helsinge er der kun ca. 100 m og dagligvareindkøb kan klares i Blistrup eller Rågeleje, ca. 2 km fra huset.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseafdeling, varmepumpe, nyere brændeovn, udgang til vestvendt terrasse samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Åbent køkken med alt i hvidevarer, bardisk mod stuen samt flisegulv med gulvvarme. Rummeligt forældresoveværelse med indbyggede skabe. Soveværelset har adgang til eget, nyere badeværelse med gulvvarme i flisegulv, væghængt toilet samt brusekabine med damp- og massagefunktion. Husets øvrige rum består af: To gode børne-/gæsteværelser. Pænt badeværelse med gulvvarme i flisegulv, bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Entre/bryggers med flisegulv, garderobeplads samt vask.

2.195.000 kr.
Boligareal
113 m2
Værelser
4
Byggeår
1980
Ejerudgift pr. md.
2.310
Grundareal
1.278 m2
Udhus
10 m2
Garage
18 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.100 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Eriksson Bergerud

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme