Fritidshus

Stor fritidsbolig på lille grusvej 500 m fra stranden

Stor, sortmalet fritidsbolig hvor de 80 m2 bolig suppleres af 43 m2 udestue samt 21 m2 indbygget udhus med bl.a. anneksværelse. Med i alt ti sovepladser er her således plads til den store familie, der kan udnytte husets store stue og udestue samt de skønne udenoms-arealer til hygge og samvær. Interiøret er gennemgående lyst med hvidmalede vægge og lofter samt trægulve i de fleste rum.

Huset er beliggende på en dejlig grund, hvor tæt randbeplantning skærmer af, så der skabes et helt ugenert miljø i haven. Haven henligger med solrig græsplæne vest for fritidshuset og ellers med et naturpræget udtryk. Grunden kan nydes i fulde drag fra stor, delvist overdækket terrasse mod syd og vest.

Kvarteret er kendetegnet ved små, hyggelige grusveje og fra den fredelige beliggenhed på en lille, blind grusvej er der kun ca. 500 m til stranden. Desuden er dagligvareindkøb, cafe og iskiosker i selve Smidstrup kun få minutters gang væk.

Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med spiseafdeling, pejseindsats samt skydedørsparti til den overdækkede terrasse. Lyst, åbent og funktionelt køkken med flisegulv. Entre/mellemgang med garderobeplads. Flisebadeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Tre lyse og rummelige soveværelser med 2 sovepladser i hvert - det ene tillige med udgang til den overdækkede terrasse. Stor udestue med stengulv og udgang til haven mod vest. Udestuen har stor spiseplads samt sofahjørne og fra udestuen er der adgang til udhus samt anneksværelse med fire sovepladser og flisegulv.

1.695.000 kr.
Boligareal
80 m2
Værelser
4
Byggeår
1960
Ejerudgift pr. md.
2.450
Grundareal
1.288 m2
Udhus
-
Garage
21 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 500 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme