Fritidshus

Hyggelig, stråtækt fritidsbolig på pragtfuld grund

130 m2 højtliggende, stråtækt fritidsbolig i halvanden plan med et indbydende og venligt interiør. Vægge og lofter er holdt i lyse nuancer og godt med vinduespartier skaber et dejligt lysindfald i ejendommen. Husets fire soveværelser og i alt 10 sovepladser giver rigtig god plads til den store familie, der også kan boltre sig i den store opholdsstue og det delvist åbne køkken. Husets øvrige rum består af entre med opgang til 1. salen, flisebadeværelse samt gæstetoilet.

Ejendommen er omgivet af en pragtfuld, parklignende grund. Her er et væld af smukke beplantninger, både ved skel mod naboer og vej og omkring i haven. Syd for huset breder en solrig græsplæne sig ud, så der er mulighed for leg og boldspil. Mod syd findes også husets store fliseterrasse, der giver rig mulighed for at fange solens stråler det meste af dagen. Terrassen er velafskærmet af beplantning og udstyret med stor markise. Flisebelagt indkørsel leder fra den lille vej op til stort, flisebelagt parkeringsareal i forbindelse med huset. Herfra er der adgang til fritliggende udhusbygning.

Huset er beliggende i et fredeligt lukket vejområde med kun ca. 900 m til stranden. Her er også kort afstand til de skønne, fredede arealer ved A.P. Møller Grunden og Rågegården. Ønsker man mere byliv er der godt 10 minutters kørsel til Gilleleje med de mange spisesteder og det hyggelige miljø omkring havnen og torvet.

Ejendommen indeholder:
Lys og rummelig opholdsstue med spiseplads, brændeovn og varmepumpe samt udgang til sydvendt terrasse. I delvis åben forbindelse med stuen findes pænt og nydeligt køkken med god skabsplads, alt i hvidevarer samt udgang til haven mod nord. Stueplanets øvrige rum består af: Stort, lyst soveværelse med skabe og i alt 4 sovepladser. Flisebadeværelse med stor bruseniche samt vaskemaskine. Entre med flisegulv og spindeltrappe til 1. salen. På 1. salen findes stort forældresoveværelse med udgang til vestvendt altan, to lyse soveværelser samt lyst toilet.

2.495.000 kr.
Boligareal
130 m2
Værelser
5
Byggeår
1973
Ejerudgift pr. md.
2.624
Grundareal
1.200 m2
Udhus
10 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme