Fritidshus

Hyggeligt, helårsanvendeligt og velholdt fritidshus

Meget velholdt og yderst velindrettet fritidshus på en solrig grund. Husets indbydende 60 m2 indeholder lys stue, åbent køkken, tre soveværelser, badeværelse, entre samt isoleret udhus. Mange vinduespartier giver et skønt vue til den omgivende natur og ovenlysvinduer i stuen medvirker til at skabe et smukt lysindfald. Vægge og lofter er hvidtonede og der er overalt loft til kip, hvilket giver en dejlig følelse af rumlighed. Gode isoleringsforhold samt varmepumpe gør ejendommen velegnet til helårsbrug.

Den store, solrige grund er helt afskærmet af tæt, stedsegrøn randbeplantning. Dette skaber et helt ugenert miljø omkring huset og på de solrige terrasser. Haven er optimal til både boldspil og leg, og der er således rig mulighed for at dyrke udelivet. Haven, og de fredelige omgivelser, kan nydes i fulde drag fra stort terrasseanlæg i havens nordøstlige hjørne. Terrassen er udstyret med markise og har et godt solindfald dagen lang. Den store terrasse suppleres af overdækket, sydvendt terrasse i forbindelse med fritidshuset samt lille, nordvendt terrasse i forbindelse med husets indgangsparti.

Huset er beliggende i fredeligt, lukket vejområde kun ca. 600 m fra stranden. Her har grundejerforeningen egen strandparcel med udsigtspavillon, trappe til stranden samt badebro i sommersæsonen. Til henholdsvis Strandbakkerne og den dejlige natur omkring Nakkehoved Fyr er der kun ca. 700-800 m. Gilleleje centrum, med det hyggelige havnemiljø, de mange spisesteder og specialforretninger, ligger ca. 1.500 m fra huset og turen dertil kan f.eks. tilbagelægges via Fyrstien.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig stue med spiseafdeling, udgang til terrasse samt skønt lysindfald gennem sydvendte vinduespartier og ovenlysvinduer. Pænt køkken i åben forbindelse med stuen. Åben entre med garderobeplads og varmepumpe. To rummelige soveværelser med dobbeltsenge samt yderligere et børne-/gæsteværelse eller alternativt kontor/walkin closet. Indbydende badeværelse med vaskemaskine og bruseniche. Isoleret udhus i forbindelse med indgangspartiet.

1.795.000 kr.
Boligareal
60 m2
Værelser
4
Byggeår
1986
Ejerudgift pr. md.
2.377
Grundareal
1.118 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 600 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Eriksson Bergerud

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme