Fritidshus - SOLGT

Indbydende Kalmar fritidshus med flere annekser

Meget indbydende Kalmar fritidshus i fredelige omgivelser. Husets interiør er dejligt lyst med hvidmalede vægge og lofter, lyse trægulve samt godt lysindfald gennem flere ovenlysvinduer. Ejendommen er gennem de senere år opgraderet med bl.a. nye døre og vinduer, nyt køkken samt nyt badeværelse. De 56 m2 bolig er godt udnyttet med hyggelig stue, åbent køkken, to gode soveværelser samt flot badeværelse. Omkring huset er der flere annekser med ekstra sovepladser, så der er god plads til besøgende familie og venner.
 
Den nemme grund er dejligt solrig og breder sig fra huset ud mod syd og vest. Omkring i haven er der lidt varierede træer og buske og i skel en noget tættere beplantning. Haven kan nydes i fulde drag fra stor, sydvendt og delvist overdækket fliseterrasse. Denne suppleres af endnu en fliseterrasse øst for huset, hvorfra der er adgang til det ene af de to annekser. Det andet anneks er placeret i havens nordvestlige hjørne og i forbindelse med annekset er der en stor, overdækket træterrasse. I haven er der desuden afskærmet udebad og ud mod den lille vej er der carport med indbygget udhus.
 
Huset er beliggende på en lille, blind vej godt 1.000 m fra stranden. Fra den fredelige beliggenhed er det muligt at tage områdets små stier og hyggelige sommerhusveje til stranden samt til den store, fredede A.P. Møller Grund.
 
Ejendommen indeholder:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseplads samt udgang til den sydvendte terrasse. Pænt, lyst køkken i åben forbindelse med stuen. To gode, reelle soveværelser. Indbydende badeværelse med afskærmet og flisebeklædt bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Lille entre/ mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
56 m2
Værelser
3
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
1.996
Grundareal
1.249 m2
Udhus
12 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.000 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme