Fritidshus

Flot og rummeligt fritidshus på stor, dejlig naturgrund

Flot fritidsbolig, oprindeligt fra 1967, men i 1998 til- og ombygget, så ejendommen praktisk talt står som fra dette år. Husets interiør er kendetegnet ved en fantastisk rumlighed med loft til kip og et skønt lysindfald gennem mange og store vinduespartier. Gode isoleringsforhold gør ejendommen yderst helårsanvendelig og der er varmepumpe samt gulvvarme overalt, undtagen omkring spisepladsen.
 
Den store grund er udlagt med solrig græsplæne omkring, og syd for, huset. Den resterende del af grunden henligger som skøn naturgrund med varieret beplantning. Omkring huset breder stort fliseterrasseanlæg sig ud. Mod syd er terrassen delvist overdækket og der er spotlys i overdækningen samt i husets udhæng. Nord for grunden løber lille, stille å, der adskiller haven fra store, åbne arealer, hvor der bl.a. er hestefolde. På grunden findes desuden ældre udhusbygning samt godt, nyere udhus.
 
Fra ejendommen er der godt 600 m, via småveje og stier, til Heatherhills smukke natur med de imponerende lyngklædte bakker og den skønne udsigt over Kattegat. Det kuperede område er kendetegnet ved små, hyggelige grusveje, der leder rundt blandt de store naturprægede grunde.
 
Ejendommen indeholder:
Imponerende opholdsstue med et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Stuen er i åben forbindelse med stor spiseplads, der glider videre over i husets køkken. Det flotte køkken har god skabsplads, spot i overskabe, træbordplade samt stor kogeø. Fra stuen og køkkenet er der mange udgange til terrasseanlægget. Fra stuen er der desuden trappe op til 2 gode sovehemse, hver med ovenlys samt to sovepladser og den ene med en skøn udsigt over de åbne arealer. Husets resterende rum består af: Flot flisebadeværelse med god skabsplads og afskærmet bruseniche. Rummelig entre/bryggers med mange skabe samt vaskefaciliteter. Lille mellemgang med opbevaringsplads. Stort soveværelse med skabsvæg.
 
Ejendommen er tilknyttet udlejningsaftale med Sol & Strand og kan kun besigtiges efter nærmere aftale.

2.995.000 kr.
Boligareal
106 m2
Værelser
2
Byggeår
1967
Ejerudgift pr. md.
2.138
Grundareal
2.213 m2
Udhus
30 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.100 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme