Fritidshus

Charmerende, stråtækt fritidsbolig på pragtfuld grund

"Tusindfryd" - Hyggelig, stråtækt fritidsejendom i røde mursten og med sprossevinduer. Ejendommen har stemningsfyldt og højloftet interiør med blotlagte loftsbjælker og lyse vægge. Huset står i flot stand med nyt stråtag, med brandsikring, fra 2012 samt alt træværk malet i 2014. Stor, muret skorsten med pejs danner et naturligt centrum i huset og omgives af lys opholdsstue samt køkken med stor spiseafdeling. To soveværelser suppleres af ca. 25 m2 stor, møblerbar hems med mulighed for ekstra sovepladser.

Den store, dejlige grund henligger som en skøn oase. Her danner et væld af smukke beplantninger et utal af hyggelige lækroge og skyggefulde pletter. Mod vest kan haven nydes fra afskærmet fliseterrasse. Syd for huset findes lille fliseterrasse, hvorfra der er flisebelagt sti til parkeringsareal. I havens østlige ende er stort anneks/udhus, med overdækket træterrasse, beliggende.

Ejendommen ligger på en lille, blind vej i fuldt udbygget sommerhusområde. Fra den fredelige beliggenhed er der kun 800 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via småveje og stier. Til dagligvareindkøb, cafe, iskiosker m.m. i Smidstrup er der mindre end 1.000 m. Gillelejes hyggelige bymiljø og den nybyggede Kulturhavn, er der ca. 3 km som evt. kan tilbagelægges via cykelsti.

Ejendommen indeholder:
Højloftet opholdsstue med lyse trægulve, pejs samt skydedørsparti til vestvendt terrasse. Åbent køkken med flisegulv, spiseplads samt udgang til haven mod syd. Fra køkkenet er der opgang til stor, møblerbar hems. Ejendommens øvrige rum består af to soveværelser samt flisebadeværelse med bruseniche.

1.895.000 kr.
Boligareal
78 m2
Værelser
3
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
2.442
Grundareal
1.230 m2
Udhus
18 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 800 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme