Fritidshus - SOLGT

Indbydende, indflytningsklar fritidsbolig nær stranden

I fredeligt, lukket vejområde ikke langt fra stranden er denne hyggelige og indflytningsklare fritidsbolig beliggende. Huset har overalt et venligt interiør med hvidtonede vægge og lofter samt lyse gulve. Loft til kip giver en dejlig rumfølelse og masser af vinduespartier giver et skønt lysindfald samt et godt kig til haven. Husets 68 m2 er yderst velindrettede, så der er blevet plads til opholdsstue, åbent køkken, tre soveværelser samt badeværelse og entre. Fornuftige isoleringsforhold samt både varmepumpe og brændeovn gør det muligt at benytte ejendommen hele året rundt.

Ejendommen er beliggende på en dejlig nem hjørnegrund, hvor områder med solrig græsplæne suppleres af et væld af varierede beplantninger. Omkring huset giver en stor træterrasse rig mulighed for at nyde haven og de fredelige omgivelser. Terrassen er delvist overdækket og udformningen gør, at det er muligt at fange solens stråler dagen lang. I havens nordvestlige hjørne ligger en stor carport med tilhørende udhus.

Fra den fredelige beliggenhed er der kun ca. 700 m til stranden, der kan nås via områdets småveje og stier. Endnu kortere afstand er der til A.P. Møller Grunden, med dens 100.000 m2 fredede natur, ligesom at Rågelejes mange skønne naturoplevelser er indenfor gåafstand fra fritidshuset.

Ejendommen indeholder:
Skøn, vestvendt opholdsstue med brændeovn, varmepumpe og spiseplads. Stuen har desuden mange vinduespartier mod haven samt skydedørsparti mod det store terrasseanlæg. I åben forbindelse med stuen findes husets lyse og funktionelle køkken med alt i hvidevarer samt udgang til terrasseanlægget. Husets tre soveværelser består af to børneværelser samt rummeligt forældresoveværelse med egen adgang til husets badeværelse. Badeværelset har gulvvarme i flisegulv samt bruseniche og vaskemaskine. Desuden er der lille entre med garderobeplads.

Huset er tilknyttet udlejningsaftale med Sol & Strand og kan kun besigtiges efter nærmere aftale.

Ikke til salg
Boligareal
68 m2
Værelser
4
Byggeår
1989
Ejerudgift pr. md.
2.100
Grundareal
1.205 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
42 m2
Afstand til strand
ca. 700 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme