Villa

Moderniseret, stemningsfuld ejendom i Gilleleje Bymidte

Ulricha Milans hus - Historisk ejendom med en både central og ugenert beliggenhed i Gilleleje bymidte. Ejendommen er oprindeligt fra 1700-tallet. Ejendommen fremstår udvendigt i den klassiske fiskerhus-stil med hvidkalkede vægge, sprossevinduer og stråtag. Indvendigt bærer ejendommen præg af en gennemgribende renovering, der, med fuld respekt for det oprindelige udtryk, har skabt en tidssvarende og indflytningsklar bolig. Interiøret er yderst stemningsfuldt, der er fuld loftshøjde i ejendommen ligesom der er gulvvarme i opholdsrum, gange og badeværelser. Stor opholdsstue, med loft til kip, i åben forbindelse med stort, indbydende Unoform spisekøkken danner et naturligt midtpunkt i ejendommen og suppleres bl.a. af skøn, vestvendt havestue, to badeværelser og fire soveværelser.

Ud mod Havnevej afgrænser hvidmalet tremmestakit husets brolagte gårdsplads og blomsterhave. Her er rig mulighed for at nyde solen og følge med i byens liv. På nordsiden af ejendommen findes den skønneste, ugenerte have, hvor et væld af smukke beplantninger, bl.a. store Rododendron og frugttræer, skaber en dejlig, fredfyldt oase. Her giver flere terrasser rig mulighed for at nyde solen i løbet af dagen. Her er også drivhus i forbindelse med udhus samt et væld af hyggelige lækroge. I den nordligste del af haven ligger nyere carport/udhusbygning ud mod stejlepladsens parkeringsareal, henover hvilket ejendommen har adgangsret. På husets vestlige side leder flisebelagt sti, gennem smukke beplantninger, ud til Havnevej.

Den centrale beliggenhed gør, at der er få minutter til alt hvad Gilleleje har at byde på. De mange spisesteder, det unikke havnemiljø, Vesterbrogades mange forretninger samt den nybyggede kulturhavn med bl.a. biograf og bibliotek.

Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med loft til kip, blotlagte loftsbjælker og brændeovn. Indbydende Unoform køkken med spiseafdeling, brændeovn samt udgang til gårdspladsen. Dejlig, vestvendt havestue med glastag og udgang til haven. Rummeligt forældresoveværelse med skabsvæg. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Entre med flisegulv samt trappe 1. sal med 35 m2 stort værelse/stue. På den anden side af køkkenet forefindes bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, gæstebadeværelse samt rummeligt soveværelse. Fra bryggerset er der trappe til en anden del af 1. salen, hvor der forefindes soveværelse samt disponibelt rum. Der er endvidere, fra bryggerset, udgang til den vestvendte have/sti.

6.000.000 kr.
Energimærke
C
Boligareal
225 m2
Værelser
5
Byggeår
1780
Ejerudgift pr. md.
7.330
Grundareal
807 m2
Udhus
20 m2
Garage
-
Carport
20 m2
Afstand til strand
ca. 100 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger