Villa - SOLGT

Historisk ejendom direkte til Gilleleje Havn

Sjældent udbudt og helt unik ejendom med en fantastisk beliggenhed til havnen i Gilleleje. Ejendommen er oprindeligt fra omkring år 1800 og har gennem årene bl.a. både tjent som fiskerbolig og købmandsforretning. De nuværende ejere har opgraderet ejendommen med fuld respekt for den oprindelige stil, så ejendommen i dag fremstår både stemningsfuld og tidssvarende. Vægge og lofter er overalt holdt i lyse nuancer, der komplementeres af flotte, lyse trægulve samt lyse klinker. Køkkenelementer og bryggersskabe er fra Buchhaves Møbelmageri i Holstebro, sanitet m.v. i badeværelser fra Fired Earth og alle gulvklinker er italienske klinker fra Evers. Ejendommens mange m2 er opdelt i 229 m2 bolig i hovedhuset ud mod Havnevej samt 128 m2 bolig i længen, som i dag er opdelt i to separate boliger, den ene med både køkken og bad, den anden med te-køkken og bad. Fra hele hovedhuset er den udsigt til havnen samt over havet til Kullen i det fjerne.

De to beboelser omkranser en hyggelig og helt ugenert gårdhave, hvor solen kan fanges hele dagen lang. Havens terrasser er med stenbelægning og disse suppleres af afskærmet og overdækket træterrasse i forbindelse med længen. Den øvrige del af gårdhaven henligger som solrig græsplæne med spredte træer og buske.

Forlader man huset, står man direkte på havnen og indenfor få minutters gang er alle Gillelejes herligheder såsom det hyggelige miljø omkring torvet, Vesterbrogades mange butikker samt den nye Kulturhavn med bibliotek og biograf, beliggende.

Ejendommen indeholder:
Hovedhus:
Hyggelig opholdsstue med brændeovn fra Svendsens Møbler samt trappe til 1. salen. Forstue/bibliotek. Stort, flot køkken med klinkegulv, hvide elementer, træbordplader samt en stor spiseplads. Spisestue med klinkegulv. Stort bryggers i samme stil som køkkenet, ligeledes med klinkegulv samt med udgang til gårdhaven. Entre med klinkegulv. Separat toilet. Badeværelse med bruseniche. På 1. salen findes stort soveværelse, mindre værelse samt disponibelt loftsrum.
Længen:
Bolig 1: To stuer, den ene med brændeovn og den anden med udgang til overdækket terrasse. Pænt køkken med klinkegulv. Badeværelse med bruseniche. Entre med klinkegulv og trappe til 1. salen, hvor der findes stort soveværelse.
Bolig 2: Te-køkken med klinkegulv, spiseplads og udgang til gårdspladsen. Badeværelse med bruseplads. Rummelig stue med trappe til 1. salen, hvor der findes møblerbart repos samt soveværelse.

Ikke til salg
Energimærke
C
Boligareal
357 m2
Værelser
10
Byggeår
1796
Ejerudgift pr. md.
8.823
Grundareal
655 m2
Udhus
20 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 100 m
Boliglån