Fritidshus - SOLGT

Hyggelig fritidsbolig på pragtfuld, velbeplantet grund

Lyst og venligt Myresjö fritidshus med en veldisponeret indretning. Huset har et indbydende interiør med lyse gulve, lofter og vægge samt et godt lysindfald gennem store vinduespartier. Rummelig vinkelstue er et naturligt samlingspunkt i huset og suppleres af pænt, delvist åbent køkken, to gode soveværelser samt pænt flisebadeværelse.
 
Den dejlige grund henligger som en skøn oase med et væld af smukke og varierede beplantninger, der skaber flere hyggelige lækroge omkring i haven. Vest for fritidshuset kan haven nydes fra stort, delvist overdækket terrasseanlæg, hvorfra der er adgang til fritliggende udhus. Terrasseanlægget suppleres af lille, overdækket terrasse mod syd, overdækket terrasse mod øst samt endnu en terrasse nord for huset. Her er der også parkeringsareal og adgang til indbygget udhus.
 
Ejendommen er beliggende for enden af lille, blind vej med godt 900 m til stranden, hvortil der er adgang via områdets småveje og stier. Til Smidstrup med dagligvarebutik, iskiosk og pizzeria er der mindre end 2.000 m.
 
Ejendommen indeholder:
Lys vinkelstue med spiseplads, varmepumpe, pejs og udgang til det vestvendte terrasseanlæg. Pænt, lyst køkken med god skabsplads og udgang til haven mod nord. Rummeligt forældresoveværelse. Godt børne-/gæsteværelse. Pænt flisebadeværelse med bruseniche. Entre/mellemgang.

Ikke til salg
Boligareal
62 m2
Værelser
3
Byggeår
1968
Ejerudgift pr. md.
2.050
Grundareal
1.224 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 900 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme