Fritidshus

Pænt fritidshus på dejlig grund kun 700 m fra stranden

Velindrettet fritidshus med store terrasser på en dejlig, solrig grund. Huset her et skønt, lyst interiør med loft til kip, fyrretræsgulve samt et dejligt lysindfald gennem store vinduespartier. Den veldisponerede indretning giver plads til stor opholdsstue, delvist åbent køkken, tre soveværelser samt badeværelse og entre. Ejendommen har fornuftige isoleringsforhold samt varmepumpe og brændeovn, hvilket gør det muligt at nyde de naturskønne omgivelser året rundt. Solcelleanlæg er desuden medvirkende til at holde el-udgiften lav.

Huset er beliggende på en skøn grund, hvor solrig græsplæne breder sig ud mod syd og vest. Her er god plads til både leg og boldspil eller blot afslapning i de fredelige omgivelser. Den øvrige del af grunden har et væld af varierede beplantninger, heriblandt flere frugttræer, der skaber hyggelige lækroge. Mod syd og vest er huset omgivet af stort træterrasseanlæg, hvor solen kan fanges dagen lang. Mod syd er terrassen overdækket og med vinranker. I forbindelse med ejendommen findes desuden stort, fritliggende udhus samt lille, indbygget udhus.

Omgivelserne er særdeles fredelige - på lille, blind vej og i lukket vejområde. Her er kun godt 700 m til stranden og turen dertil går via områdets stier og små, hyggelige sommerhusveje. Endnu kortere afstand er der til de skønne, fredede områder Rågegården og A.P. Møller Grunden, der begge gemmer på en masse dejlige naturoplevelser.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseplads samt udgang til terrasseanlægget. Pænt, lyst køkken i delvis åben forbindelse med stuen. Tre lyse soveværelser med i alt seks sovepladser. Flisebadeværelse med bruseniche. Rummelig entre med garderobeplads.

1.395.000 kr.
Boligareal
66 m2
Værelser
4
Byggeår
1971
Ejerudgift pr. md.
2.006
Grundareal
1.206 m2
Udhus
27 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 700 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme