Fritidshus - SOLGT

Indbydende og stemningsfuld fritidsbolig

Yderst stemningsfyldt Lilje fritidshus med en veldisponeret indretning samt et skønt og indbydende interiør. Vægge og lofter er hvidmalede, trægulvene lyse og både bad samt køkken fremstår pæne. Stuen, spisestuen og køkkenet danner et naturlige centrum i huset og suppleres af entre, badeværelse samt hele 4 soveværelser. Flere skydedørspartier mod de omgivende terrasser skaber en skøn sammenhæng mellem ude- og indeliv.

Den solrige grund er velafskærmet af tæt randbeplantning, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Spredte beplantninger omkring på grunden skaber desuden flere hyggelige lækroge, der indbyder til afslapning. Den store græsplæne giver endvidere optimale muligheder for leg og boldspil. Haven kan desuden nydes fra stort, delvist overdækket terrasseanlæg orienteret mod syd og vest. Terrasseanlægget suppleres af endnu en terrasse nord for fritidshuset.

Huset er beliggende på en lille, blind vej i fredeligt sommerhusområde ca. 1.600 m fra stranden. Området har et væld af små hyggelige veje og stier, der leder til stranden samt til flere af områdets naturoplevelser.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med brændeovn og skydedørsparti til terrasseanlægget. Stuen i er åben forbindelse med hyggelig spisestue med varmepumpe og skydedørsparti til terrasseanlægget. Fra spisestuen er der adgang til indbydende, åbent køkken, fra hvilket der er udgang til nordvendt terrasse. Husets øvrige rum består af: Fire gode soveværelser, rummelig entre samt badeværelse med vaskemaskine, flisebeklædt bruseniche samt flisegulv med gulvvarme.

Ikke til salg
Boligareal
85 m2
Værelser
5
Byggeår
1977
Ejerudgift pr. md.
2.138
Grundareal
1.221 m2
Udhus
9 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.650 m
vores

Lignende ejendomme