Fritidshus - SOLGT

Stort, lækkert fritidshus med skønt poolområde

Nu udbydes dette lækre fritidshus med skønt poolområde - et dejligt fristed med gåafstand til stranden
 
Huset er velegnet til den store familie, men også oplagt som investeringsobjekt, med en lejeindtægt i 2020 på over kr. 230.000.
 
Huset er oprindeligt fra 1970, men til- og ombygget i 2005. Huset er i de senere år blevet yderligere opgraderet således at det i dag fremstår i perfekt stand. Interiøret er gennemgående lyst og indbydende samt med et væld af flotte detaljer. Der er støbt betongulv i hele huset, hvilket gør det nemt at holde.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med pilleovn og udgang til terrasseanlægget. Stuen er i åben forbindelse med køkken/alrum, hvor der er delvis gulvvarme, hyggelig spiseplads samt lækkert Unoform køkken med alt i hvidevarer.
 
Fra stuen/køkken, er der store vinduespartier til det skønne poolområde. Her er der rig mulighed for hygge i poolen og slappe af i saunaen. I poolområdet er der gulvvarme samt adgang til badeværelse med gulvvarme og flisebeklædt glasafskærmet bruseniche.
 
Fra stuen/køkken leder fordelingsgang desuden til husets fem soveværelser med i alt ti sovepladser. Her er også et lækkert badeværelse med gulvvarme samt stor, flisebeklædt og glasafskærmet bruseniche.
 
Der er i 2018 er der installeret ”luft-til-vand” pumpe, hvilket er med til at holde elforbruget på et minimalt niveau trods daglig brug af poolen.
 
Den solrige grund er udlagt som nem græsplæne med god plads til både leg og boldspil.
Den tætte randbeplantning afskærmer mod naboer og vej, hvilket er med til at skabe et ugeneret miljø i haven. Mod sydvest kan haven nydes fra ejendommens store træterrasseanlæg. Her kan solen fanges så godt som hele dagen ligesom at børnenes leg i poolområdet kan overvåges. Ud mod Graves-Ager er der stort parkeringsareal.
 
Huset har en yderst fredelig beliggenhed, for enden af lille blind vej i lukket vejområde. Herfra leder små stier og hyggelige sommerhusveje de godt 1.500 m til stranden. I nærområdet er der desuden flere skønne, fredede naturområder, hvor der er rig mulighed for gåture og hyggeligt samvær.

Ikke til salg
Boligareal
182 m2
Værelser
6
Byggeår
1970
Ejerudgift pr. md.
2.802
Grundareal
1.577 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
21 m2
Afstand til strand
ca. 1.500 m
Boliglån