Fritidshus

Sommerhusidyl på lille skovvej kun 300 m fra stranden

Midt i det gamle Rågelejes skønne natur er denne stemningsfulde fritidsbolig beliggende. Huset har i generationer dannet rammen om samme families ferier og fridage, men står nu klar til at byde nye ejere indenfor. Ejendommen fremstår i den klassiske sommerhusstil med sortmalet træbeklædning, hvide vinduespartier og tagpap. Interiøret er lyst og rigeligt med vinduespartier giver et godt lysindfald samt kik til den skønne, omgivende natur.

Den ugenerte grund henligger som ren natur/skovgrund. Her er lidt græsklædt lysning mod sydvest, men ellers er der et væld af varierede træer og buske omkring på grunden. Mod sydvest er der også en lille fliseterrasse ligesom at der i grundens nordvestlige hjørne findes stor udhusbygning med to disponible rum.

Fra den fredelige beliggenhed på en lille, uforstyrret grusvej er der få hundrede meter til skønt udsigtspunkt, hvor bl.a. sommerens smukke solnedgange i havet kan nydes. Herfra leder trappe ned til strandpromenaden, hvor ejendommen har tinglyst ret til opsætning af badehus. Det gamle Rågeleje er kendetegnet ved små, hyggelige veje og et væld af skønne naturoplevelser, bl.a. de store, fredede områder ved Rågegården.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med trægulve og fløjdøre til terrassen. Stor, muret pejs med både åben pejs og brændeovnsindsats deler stuen op i opholds- og spiseafdeling. Ældre, men funktionelt køkken med udgang til haven samt nedgang til lille viktualiekælder. Entre/mellemgang med god garderobeplads. Badeværelse med brusekabine samt håndvask nedfældet i skabsarrangement. Stort forældresoveværelse med indbyggede skabe. Yderligere to rummelige soveværelser - begge med indbyggede skabe.

2.395.000 kr.
Boligareal
91 m2
Værelser
4
Byggeår
1951
Ejerudgift pr. md.
2.999
Grundareal
978 m2
Udhus
24 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme