Fritidshus

Indbydende fritidsbolig kun 250 m fra stranden

Yderst indbydende og veldisponeret fritidsbolig med et hyggeligt og stemningsfyldt interiør. Vægge og lofter er holdt i lyse nuancer og både bad samt køkken fremstår nydelige. Husets to gode soveværelser suppleres af to fritliggende annekser med hver et soveværelse, så ejendommen i alt har mulighed for otte sovepladser.

Den nemme grund er helt afskærmet af tæt beplantning og raftehegn, hvilket skaber et dejligt, ugenert miljø i haven. Her er der solrig græsplæne mod vest og ellers et væld af skønne beplantninger, bl.a. imponerende Rododendrons. Huset er omgivet af kæmpestort træterrasseanlæg, der breder sig ud mod syd og vest. Terrasseanlægget er delvist overdækket og giver adgang til de to fritliggende annekser. Det store terrasseanlæg suppleres af mindre træterrasse mod nord, fra hvilken der er adgang til udendørs brus. Mod nord findes også fritliggende udhus.

Fra den dejlige beliggenhed er der kun 250 m til stranden, hvor den lokale grundejerforening har egen strandgrund med badebro i sommersæsonen. I nærområdet er der desuden flere fredede naturområder og ønskes der mere byliv, er der godt 10 minutters kørsel til Gilleleje.

Ejendommen indeholder:
Lys vinkelstue med brændeovn, spiseplads, store vinduespartier mod haven samt udgang til det store terrasseanlæg. Nydeligt, åbent køkken med god skabsplads samt udgang til nordvendt terrasse. Lyst forældresoveværelse med skabe. Endnu et lyst soveværelse. Flisebadeværelse med bruseniche og håndvask nedfældet i skabsarrangement. Entre med skabe samt udgang til terrasseanlægget.

1.975.000 kr.
Boligareal
67 m2
Værelser
3
Byggeår
1981
Ejerudgift pr. md.
2.177
Grundareal
1.295 m2
Udhus
10 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 250 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme