Fritidshus - SOLGT

Stor, indbydende fritidsbolig med skønt terrasseanlæg

Stor, sortmalet fritidsbolig med hvide vinduespartier samt et lyst og indbydende interiør. Ejendommen er registreret som opført i 1976, men er i 2007 totalt om- og tilbygget, så ejendommen fremstår som fra dette år. Vægge og lofter er hvidmalede og i stue/alrum samt værelser er der lyse trægulve. Fra både stue/alrum samt alle værelser er der udgange til det store terrasseanlæg, hvilket skaber en skøn samhørighed mellem ude- og indeliv. Den veldisponerede indretning har giver plads til stor, central stue/køkken/alrum, børne-/gæsteafdeling med to værelser, bade, bryggers og entre samt forældreafdeling med soveværelse, badeværelse med spa samt disponibelt rum/walk in closet.

Huset er beliggende på en nem grund udlagt som solrig græsplæne. Grunden er helt afskærmet af hegn, hvilket skaber et meget ugenert miljø i haven og på terrasserne. Det store træterrasseanlæg er et kapitel for sig - det breder sig ud fra huset i alle retninger, så der hele dagen er rig mulighed for at fange solens stråler. I havens nordvestlige hjørne er der desuden stort, stenbelagt parkeringsareal.

Fra ejendommen er der godt 1.300 m til stranden, en tur der kan tilbagelægges via områdets stier samt små, hyggelige sommerhusveje. Indenfor cykelafstand er der flere fredede naturområder og til Gilleleje, med det hyggelige miljø omkring havnen samt de mange spisesteder, er der kun ca. 7-8 km.

Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med varmepumpe, store, sydvendte vinduespartier samt flere fløjdøre til terrasseanlægget. Stuen er i åben forbindelse med alrum der består af indbydende køkken samt stor spiseplads. Køkkenet har hvide elementer, træbordplader samt spotlys i loft og fra køkkenet er der fløjdøre til terrasseanlægget. I husets østlige ende er der forældreafdeling med stort, lyst soveværelse, hvorfra der er udgang til terrasseanlægget, lille disponibelt rum (evt. walk in closet) samt stort, lækkert badeværelse med spabad, flisebeklædt bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Mod vest findes den store børne-/gæsteafdeling med to store, lyse soveværelser - begge med udgang til terrasseanlægget, nydeligt badeværelse med flisebeklædt bruseniche og flisegulv med gulvvarme, rummelig entre med flisegulv, godt bryggers med flisegulv, god skabsplads samt vaskemaskine og tørretumbler.

Ikke til salg
Boligareal
110 m2
Værelser
5
Byggeår
1976
Ejerudgift pr. md.
2.146
Grundareal
1.206 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.350 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme