Fritidshus

Flot fritidshus fra 1998 mindre end 400 m fra stranden

Dejlig, velindrettet fritidsejendom med et indbydende interiør. Huset har overalt loft til kip med spotlys flere steder, lyse træpaneler på vægge og lofter samt klinkegulve i hele huset. Mod syd giver store vinduespartier et godt lysindfald samt et skønt vue over haven. Den veldisponerede indretning har givet plads til rummelig opholdsstue med spiseplads, pænt, åbent køkken, to gode soveværelser, nydeligt badeværelse samt lille bryggers og entre/mellemgang. Huset har fornuftige isoleringsforhold samt både brændeovn og varmepumpe, hvilket gør ejendommen yderst anvendelig året rundt.

Grunden er dejligt nem og solrig. Omkring ejendommen henligger den som græsplæne med spredte træer og buske. Her er plads til både boldspil og leg samt rig mulighed for at nyde solen og de fredelige omgivelser. I forbindelse med huset er der en overdækket træterrasse mod syd. Mod vest er der endnu en afskærmet træterrasse, der forbinder fritidshus med carport/udhusbygning.

Fra ejendommen er der mindre end 400 m til stranden, hvortil der er adgang via små, hyggelige grusveje. Til dagligvareindkøb i Smidstrup er der kun godt 1.000 m og til offentlig transport mod Gilleleje og Helsinge kun et par 100 m.

Ejendommen indeholder:
Hyggelig, højloftet opholdsstue med varmepumpe, brændeovn, spiseafdeling samt udgang til den sydvendte terrasse. Indbydende, åbent køkken med alt i hvidevarer. To gode soveværelser. Pænt badeværelse med gulvvarme og flisebeklædt bruseniche. Entre/mellemgang med udgang til haven mod nord. Lille bryggers med bl.a. vaskemaskine.

1.895.000 kr.
Boligareal
72 m2
Værelser
3
Byggeår
1998
Ejerudgift pr. md.
2.029
Grundareal
901 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
23 m2
Afstand til strand
ca. 400 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Morten Bergerud

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme