Boliglandbrug

Enstensgården - flot, firelænget landejendom

Stemningsfuld, stråtækt gård med et yderst charmerende og hyggeligt interiør. Gården er oprindeligt fra år 1800, men gennem årene godt vedligeholdt og opgraderet, så ejendommen i dag fremstår meget indbydende og indflytningsklar. Beboelsen er kendetegnet ved store, lyse rum og overalt er der et væld af charmerende detaljer og smukke løsninger. Husets stråtag er fornyligt gennemgået og rygningen er skiftet. Ejendommen opvarmes med jordvarme.
 
Ejendommen er beliggende på en 8.000 m2 skøn grund, der breder sig fra huset mod øst. Nærmest ejendommen henligger grunden som smuk, parklignende have med bl.a. lysthus og frugttræer samt egen lille skov. Den store grund, der ligger i landzone giver desuden mulighed for lidt husdyrhold med f.eks. får, geder eller heste. I dag er der fold med lille stald, hvor der er plads til to heste. Omkring i haven er der flere terrasser ligesom at gårdens fire længer omgiver en hyggelig, brostensbelagt gårdsplads.
 
Fra ejendommen er der kun lidt over 1.000 m til skøn badestrand ligesom at der er samme korte afstand til Vejby med bl.a. skole, idrætsfaciliteter, station samt dagligvarebutikker.
 
Ejendommen indeholder:
Kæmpestor opholdsstue med blotlagte loftsbjælker. Stort, nyt landkøkken med spiseafdeling, blotlagte loftsbjælker, pejs, kogeø, indbygget kaffe/espressomaskine samt massiv, håndlavet rosetræsbordplade. Stort, lækkert badeværelse med spabad og bruseniche. Gæstetoilet med brus. Fire soveværelser samt to hemse. Påklædningsværelse. Åbent kontor. Bryggers med vaskesøjle og jordvarmeanlæg. Derudover en hel længe der kan indrettes til ekstra værelser, liberalt erhverv, motionsrum eller separat bolig. Desuden isoleret værkstedrum samt to store nytterum.

4.995.000 kr.
Energimærke
E
Boligareal
361 m2
Værelser
9
Byggeår
1800
Ejerudgift pr. md.
6.196
Grundareal
8.001 m2
Udhus
50 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.