Fritidshus

Flot, helårsanvendelig fritidsbolig på lille, blind vej

86 m2 lys fritidsbolig med træbeklædte ydervægge og tegltag. Huset er gennemgribende renoveret, så det i dag fremstår yderst velholdt og meget indbydende. Ejendommens store, lyse stue suppleres af flot, åbent køkken, lækkert badeværelse med bl.a. spa-badekar, to rummelige soveværelser samt entre. Vægge og lofter er overalt holdt i hvide nuancer, hvilket på bedste vis komplementerer de flotte, mørke gulve.

Den nemme grund er udlagt som solrig græsplæne med enkelte spredte træer og buske. Her er god plads til både leg og boldspil, ligesom at der omkring i haven er flere hyggelige lækroge. I forbindelse med huset findes stor, sydvendt og overdækket træterrasse samt mindre træterrasse mod nord. Vest for ejendommen er der en stor garage med elektrisk port. Foran garagen findes stor, stenbelagt indkørsel/parkeringsareal.

Huset er beliggende på lille, blind vej i fredeligt, udbygget sommerhusområde. De ca. 1.000 m til stranden kan tilbagelægges via områdets hyggelige stier og småveje. Til Smidstrup, med dagligvarebutikker, iskiosker, cafe mv. er der kun godt 1.500 m.

Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med brændeovn, varmepumpe, spiseafdeling samt udgang til overdækket terrasse. Flot, åbent køkken med god skabsplads samt alt i hvidevarer. Stort, lækkert badeværelse med flisegulv, spa-badekar, massage-brusekabine, vaskesøjle samt håndvask nedfældet i skabsarrangement. Rummelig entre med garderobe og flisegulv. To store, lyse soveværelser.

1.495.000 kr.
Boligareal
86 m2
Værelser
3
Byggeår
1968
Ejerudgift pr. md.
2.253
Grundareal
1.234 m2
Udhus
7 m2
Garage
40 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.000 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme