Fritidshus - SOLGT

Strandsiden - ældre fritidshus på pragtfuld naturgrund

En-ejers Trelleborg fritidshus fra 1968 på en pragtfuld grund og med en skøn beliggenhed. Huset fremstår i den tidstypiske stil med trægulve, trævægge og trælofter. Indretningen har givet plads til stor opholdsstue med åbent køkken, soveværelse samt separat bad og toilet. Husets 80 m2 bolig suppleres af stor udhusbygning, sammenbygget med fritidshuset og indrettet med stue og to værelser. I endnu en udhusbygning er der mulighed for yderligere sovepladser.

Huset er beliggende på en stor, pragtfuld naturgrund, med både lyngarealer og et væld af varierede beplantninger, heraf mange stedsegrønne. Ved ejendommen er der træterrasse mod syd, øst og vest. Nord for fritidshuset og afskærmet af de to udhusbygninger er der en kæmpestor og helt ugenert gårdhave, hvor solen kan nydes dagen lang.

Fra ejendommen leder den lille, blinde sommerhusvej Knolden de få hundrede meter til stranden. I nærområdet findes desuden de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården, der begge indbyder til gåture på alle tider af året.

Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue med brændeovn og skydedørsparti til vestvendt terrasse. Åbent køkken med spiseplads og udgang til haven. Flisebadeværelse med badekar. Toilet med flisegulv. Mellemgang med adgang til udhusbygning, som er indrettet med stue med brændeovn og skydedørsparti til gårdhave samt to soveværelser.

Ikke til salg
Boligareal
80 m2
Værelser
2
Byggeår
1968
Ejerudgift pr. md.
3.775
Grundareal
1.600 m2
Udhus
87 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 300 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme