Fritidshus - SOLGT

Indbydende EBK-fritidshus med store terrasser

På en lille, blind vej er dette indbydende EBK-fritidshus fra år 2000 beliggende. Huset har et dejligt, lyst interiør med loft til kip og et godt lysindfald gennem store vinduespartier. Huset har en veldisponeret indretning hvor den store stue med alkove og åbent køkken suppleres af tre soveværelser, stort, lækkert luksusbadeværelse med spa og sauna samt gæstetoilet. Ejendommens to varmepumper og gode isoleringsforhold gør den yderst anvendelig på alle tider af året.
 
Haven henligger som nem og solrig græsplæne med enkelte spredte træer og buske samt lidt tættere beplantning i skel mod naboer. Huset er omgivet af stort, afskærmet og delvist overdækket terrasseanlæg. Dette suppleres af endnu en stor fliseterrasse, med udepejs, øst for huset. Her er således rig mulighed for at nyde solens stråler hele dagen lang. Ud mod den lille, blinde vej er der stort parkeringsareal med flisebelagt sti til huset. I haven findes desuden fritliggende udhus.
 
Fra den fredelige beliggenhed leder små, hyggelige stier og sommerhusveje de godt 1.200 m til stranden. I nærområdet er der desuden flere fredede naturområder, der lægger op til skønne gåture. Til offentlig transport mod Gilleleje og Helsinge er der ca. 400 m og til dagligvareindkøb i Blistrup godt 2 km.
 
Ejendommen indeholder:
Stor, lys opholdsstue med spiseplads, varmepumpe, afskærmet alkove samt udgang til terrasseanlægget. Lyst, åbent køkken med god skabsplads samt alt i hvidevarer. Luksusbadeværelse med spabad, stor sauna, vaskemaskine, bruseniche samt flisegulv med gulvvarme. Gæstetoilet. Tre soveværelser med skabe. Entre/mellemgang med varmepumpe og garderobeplads. Lille, indbygget udhus.

Ikke til salg
Boligareal
90 m2
Værelser
4
Byggeår
2000
Ejerudgift pr. md.
2.386
Grundareal
1.357 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.250 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme