Fritidshus

Indbydende og indflytningsklar fritidsbolig

Ønsker du et luksusfritidshus, hvor du ikke skal bekymre dig om at slå græs, beskære buske eller male udenfor hver sommer, men hvor du i stedet bare kan nyde tilværelsen på terrassen, i jacuzzien eller saunaen? Så er dette flotte, svenskinspirerede fritidshus fra 2006 uden tvivl lige noget for dig! Ejendommen er beliggende i hyggeligt, lukket område som grænser direkte op til stort naturområde med stier ledende rundt mellem små søer og vandløb. Fra fritidshuset er der godt 1.300 m til stranden og Rågelejes dejlige strandpromenade samt cirka samme afstand til de fredede, lyngklædte bakker ved Heatherhill. Desuden kun 500 m til offentlig transport samt godt 1.000 m til dagligvareindkøb.

Fritidshuset, et halvt dobbelthus i halvanden plan, fremstår overalt lyst og venligt med meget veldisponeret indretning, som giver plads til den store familie. Eksteriøret er charmerende med nymalede, sorte facader og hvide sprossevinduer. Seks sovepladser samt luksusbadeværelse med jacuzzi og sauna gør desuden ejendommen særdeles velegnet til udlejning, såfremt dette måtte ønskes. Ejendommen bruges dog ikke til udlejning i dag, så vedligeholdelsesstanden er helt i top. Gode isoleringsforhold samt brændeovn sikrer tillige helårsanvendelighed, så de pragtfulde omgivelser kan nydes på alle årstider. Mod syd og vest giver stort, velafskærmet fliseterrasseanlæg mulighed for at nyde solen samt den fred og ro, der hersker i området. Ejendommen er omgivet af store friarealer, hvor masser af solrig græsplæne giver optimale muligheder for leg og boldspil. Husets vedligeholdelsesfri egenskab gør det desuden velegnet til udenlandsdanskere.

Stueplan: Overdækket indgangsparti ledende til entre med garderobe. Stort soveværelse med dobbeltseng og skabe. Lækkert badeværelse med spabad, sauna, flisebeklædt bruseniche samt gulvvarme i flisegulv. Lys vinkelstue med brændeovn, spiseplads, fløjdøre mod den sydvendte terrasse samt trappe til 1. salen. I åben forbindelse med stuen findes flot køkken med alt i hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til funktionelt bryggers med gulvvarme i flisegulvet, god skabsplads, vaskesøjle samt udgang til parkeringsareal.
1. sal: Repos med lille depotrum. To store, lyse soveværelser med skabe. Lyst toilet.

1.895.000 kr.
ca. 1.300 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme