Fritidshus

Højtliggende fritidsbolig med skønt terrasseanlæg

Rummelig fritidsbolig, højtliggende på en nem og solrig grund i rolige omgivelser. Husets eksteriør fremstår med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Interiøret er overalt højloftet samt med hvide vægge og lofter. Godt med vinduespartier samt ovenlys skaber et fint lysindfald i huset og er medvirkende til at skabe et lyst og venligt miljø. Huset har fornuftige isoleringsforhold samt både varmepumpe og pejseindsats.

Grunden breder sig fra fritidshuset mod vest og er udlagt som solrig græsplæne med enkelte, spredte buske og træer. I skel er beplantningen tættere, hvilket medvirker til at skærme af mod naboer og vej. I forbindelse med huset er der en stor, overdækket og velafskærmet træterrasse samt mindre fliseterrasse, begge orienteret mod vest. Mod Blitsevangen findes flisebelagt parkeringsareal der leder til carport med indbygget udhus. Fra carporten leder flisebelagt sti op til huset og terrasserne. I grundens østlige ende er der desuden større udhusbygning med bl.a. "glas-udestue".

Omgivelser er yderst fredelige - roligt, lukket vejområde hvorfra småveje og stier leder de ca. 1.400 m til stranden samt til flere naturoplevelser i nærområdet.

Ejendommen indeholder:
Stor, højloftet opholdsstue med ovenlysvinduer samt skydedørsparti til overdækket terrasse. Stuen er i åben forbindelse med endnu en stue, hvor man finder husets spiseafdeling. Denne stue har desuden varmepumpe samt pejseindsats i muret skorsten. I åben forbindelse med denne stue er husets nydelige køkken med god skabsplads, alt i hvidevarer samt udgang til haven. Husets øvrige rum består af to lyse og højloftede soveværelser, badeværelse med flisegulv og bruseplads samt entre med udgang til overdækket indgangsparti.

1.295.000 kr.
Boligareal
84 m2
Værelser
3
Byggeår
1969
Ejerudgift pr. md.
2.318
Grundareal
1.244 m2
Udhus
6 m2
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.400 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme