Fritidshus

Flot og indbydende fritidsbolig med store terrasser

Flot, indbydende og velholdt fritidsbolig med yderst indbydende interiør. Vægge og lofter er hvidmalede, gulve holdt i lysegrå nuancer og ovenlysvinduer giver et skønt lysindfald. Huset indeholder dejlig opholdsstue med åbent køkken, der danner et naturligt centrum i huset, og suppleres bl.a. af pænt badeværelse og stort soveværelse. Udover de 72 m2 bolig findes der en 29 m2 skøn, sydvendt glashavestue.

Grunden henligger som solrig græsplæne orienteret mod syd. Omkring i haven er der spredte beplantninger og ud mod vejen stort Rododendronbed. I forbindelse med huset findes stort, sydvendt terrasseanlæg, hvor solen kan følges det meste af dagen. Dette terrasseanlæg suppleres af afskærmet fliseterrasse ved boligens indgangsparti. Fra denne terrasse er der adgang til stor garage/værksted med elektrisk port og varmepumpe. Fra terrassen leder flisebelagt sti desuden til fritliggende anneks og i haven findes også udhusbygning med brændeskur og overdækning. Både fritidshus og øvrige bygninger er holdt i de samme farvenuancer.

Ejendommen er beliggende i fredeligt, lukket vejområde kun godt 1.100 m fra stranden og med gåafstand til flere fredede naturområder. Få hundrede meter fra huset er der busforbindelse mod Gilleleje/Helsinge og til dagligvareindkøb er der ca. 1.500 m.

Ejendommen indeholder:
Skøn, sydvendt havestue med glastag og fløjdøre mod terrasseanlægget. Lys stue med ovenlysvinduer, brændeovn og spiseplads. Indbydende, åbent køkken med varmepumpe, god skabsplads samt ovenlysvinduer. Pænt badeværelse med afskærmet bruseniche og håndvask nedfældet i skabsarrangement. Entre med lille kontorplads. Mellemgang med skabe, store vinduespartier samt fløjdøre til terrasseanlægget. Stort, lyst soveværelse med god opbevaringsplads samt udgang til terrasseanlægget mod øst. Soveværelset suppleres af mulighed for ekstra sovepladser i det fritliggende anneks.

1.535.000 kr.
Boligareal
72 m2
Værelser
2
Byggeår
1981
Ejerudgift pr. md.
2.239
Grundareal
1.203 m2
Udhus
10 m2
Garage
47 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.150 m

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

 Ejendomsmægleren må kontakte mig pr. mail med yderligere oplysninger
vores

Lignende ejendomme