Fritidshus

Indflytningsklart fritidshus med skøn beliggenhed

Flot og indflytningsklart fritidshus fra 2006 i perfekt vedligeholdelsesstand. Interiøret er yderst indbydende med loft til kip, hvidtonede vægge og lofter, lyse trægulve samt et skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Husets 67 m2 bolig er optimalt indrettet med stor, lys stue, åbent køkken, to soveværelser, pænt badeværelse, entre/mellemgang samt teknikrum. Husets til soveværelser suppleres af anneksværelse i forbindelse med garage.
 
Huset er højtliggende på en nem og overskuelig grund. Mod øst er der ugenert græsplæne og ellers henligger haven med diverse varierede beplantninger. Mod syd og vest breder et stort træterrasseanlæg sig ud. Her kan solen fanges dagen lang, ligesom der er et skønt vue over landskabet mod vest. Mod vest er der også overdækning med indbyggede spotlys. Øst for huset er drivhus og ud mod Birkebakken flere flisebelagte parkeringsarealer samt rummelig garage med indbygget udhus, indrettet som et godt anneksværelse.
 
Skøn beliggenhed på lille, stille grusvej i den gamle del af Rågeleje. Det kuperede område er kendetegnet ved små hyggelige grusveje og en kort afstand til Rågelejes skønne strandpromenade. Indenfor gåafstand er der den lokale købmand samt et par spisesteder ved stranden, men ellers er det den skønne natur der dominerer. Både i selve sommerhusområderne, men selvfølgelig også med de store fredede naturområder, Rågegården og Heatherhill.
 
Ejendommen indeholder:
Lys opholdsstue med brændeovn, spiseplads, et skønt lysindfald gennem store vinduespartier samt fløjdøre til terrasseanlægget. Nydeligt, åbent køkken med god skabsplads og udgang til terrasseanlægget. Rummeligt forældresoveværelse med skabe. Godt børne-/gæsteværelse med i alt 4 sovepladser. Pænt badeværelse med bruseniche og flisegulv med gulvvarme. Entre med god skabsplads. Mellemgang med varmepumpe. Teknikrum med flisegulv og vaskesøjle.

3.600.000 kr.
Boligareal
67 m2
Værelser
3
Byggeår
2006
Ejerudgift pr. md.
1.982
Grundareal
687 m2
Udhus
-
Garage
30 m2
Carport
-
Afstand til strand
ca. 450 m
Boliglån

kontakt mig venligst omkring denne sag

Bertel Krog

          
I forbindelse med min bestilling af en fremvisning, accepeterer jeg, at mægler modtager og registrerer mine kontaktoplysninger i kundekartoteket til behandling af henvendelsen.
vores

Lignende ejendomme