Fritidshus - SOLGT

Flot, nybygget luksusfritidshus i fredelige omgivelser

Imponerende, nybygget luksusfritidshus fra Planet Huse i rolige omgivelser ca. 1.300 m fra stranden. Huset fremstår meget stilrent samt med højloftet interiør og skønt lysindfald gennem store vinduespartier. Indretningen har givet plads til ca. 50 m2 stue/alrum/køkken, der suppleres af fire soveværelser, to badeværelser samt entre/bryggers.
 
Huset ligger på en skøn hjørnegrund med et godt solindfald. Haven henligger som nem græsplæne med enkelte spredte træer og buske. God, tæt randbeplantning mod naboer og vej sikrer et dejligt, ugenert miljø på grunden. Syd og vest for huset breder 84 m2 stort, delvist overdækket træterrasseanlæg sig ud, som giver rig mulighed for at nyde solens stråler dagen lang. I forbindelse med huset er der desuden parkeringsanlæg belagt med granitskærver, hvorfra der er sti til huset.
 
Huset har en fredelig beliggenhed i det dejlige Rågeleje ikke langt fra Tuemosernes skønne natur. Fra grunden er der godt 1.300 m til stranden og samme korte afstand til flere af de andre skønne, fredede områder, der kendetegner Rågeleje. Til dagligvareindkøb hos den lokale købmand er der ca. 800 m og det samme til busforbindelse med Helsinge og Tisvildeleje.
 
Ejendommen indeholder:
Stor opholdsstue i åben forbindelse med flot køkken. Stue og køkken har smukt lysindfald gennem de store vinduespartier samt flere sydedørspartier til det store terrasseanlæg. Fire soveværelser, med i alt 8 sovepladser, hvor to af soveværelserne har egen udgang til henholdsvis terrasseanlægget og haven. Stort, flot badeværelser med afskærmet og flisebeklædt bruseniche, spotlys i loft samt gulvvarme i flisegulv. Endnu et badeværelse med bruseniche og gulvvarme i flisegulv. Entre/bryggers med vaskemaskine, god skabsplads samt gulvvarme i flisegulv. Ejendommen sælges fuldt møbleret, klar til indflytning eller udlejning. Huset er klar til indflytning april 2021 - de viste billeder er modelfotos af Venus 151/118.

Ikke til salg
Boligareal
118 m2
Værelser
5
Byggeår
2021
Ejerudgift pr. md.
2.815
Grundareal
1.220 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
-
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån
vores

Lignende ejendomme