Fritidshus - SOLGT

Rummelig, sortmalet fritidsbolig på solrig hjørnegrund

Velindrettet fritidsejendom fra 1977 med sortmalet træbeklædning og hvide vinduespartier. Taget er renset og nymalet. Huset har et lyst interiør med hvidmalede lofter og vægge samt loft til kip. Indretningen har givet plads til stor stue, åbent køkken, tre værelser samt badeværelse og entre.
 
Grunden breder sig fra huset mod vest og henligger som nem og solrig græsplæne med enkelte, spredte beplantninger. Mod naboer og vej er beplantningen tættere, hvilket hjælper med at skabe et afskærmet miljø i haven. Ud for huset, mod syd og vest er der en stor, afskærmet træterrasse, hvor solen kan nydes fra middagstid og frem. Fra den lille vej leder stor, flisebelagt indkørsel til parkeringsareal samt carport med indbygget udhus.
 
Fra de fredelige omgivelser leder områdets små sommerhusveje og stier de ca. 1.300 m til stranden. I nærområdet findes desuden de to store, fredede naturområder A.P. Møller Grunden og Rågegården.
 
Ejendommen indeholder:
Rummelig opholdsstue med loft til kip, brændeovn samt udgang til vestvendt terrasse. I åben forbindelse med stuen findes lyst køkken med flisegulv, god skabsplads samt alt i hvidevarer. Husets øvrige rum består af tre rummelige soveværelser, badeværelse med flisegulv og flisebeklædt bruseniche samt entre med garderobe og lille opbevaringsrum.

Ikke til salg
Boligareal
80 m2
Værelser
5
Byggeår
1977
Ejerudgift pr. md.
2.018
Grundareal
1.209 m2
Udhus
-
Garage
-
Carport
17 m2
Afstand til strand
ca. 1.300 m
Boliglån